Loading...

Zorgverzekering Den Bommel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Den Bommel. Dit kan o.a. naar CZ, FBTO, Menzis, VGZ, Achmea. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht deze bestaande verzekering met jouw behoeften? Aan de hand van een innovatieve zorgvergelijker kun jij direct, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende modules als bijv. fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is best moeilijk. Aspecten zoals Solidariteit + SKGZ zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van De Amersfoortse of Kiemer tot o.a. FBTO en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een voordelige aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij deze zorgvergelijker tref je vlug en makkelijk een voordelige verzekering die in lijn is met de behoeften. Hulp nodig? Hier lees je bruikbare gegevens aangaande de eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Cruquius zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Den Bommel? De prijzen van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels onze vergelijker – met handige zoekfuncties – zoek jij binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot januari 2022. Nog meer besparen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-den-bommel


Betrouwbare zorgpolis in Den Bommel?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Beltrum afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Interpolis. Hierna bekijk je enkele variabelen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners voor o.a. Algolagnie of Genitaal retractiesyndroom, en tevens voor bijv. Lyme-ziekte en Sequel. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een minder hoge premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Goeree-Overflakkee) of mogelijk een opleiding. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Den Bommel?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Den Bommel of in deze buurt. Goed om te weten: het kan nog sneller en nog effectiever online. Op deze pagina tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 27 keer).
 7. Kies de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is Besured augustus 2022) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Den Bommel?

Jouw basispolis compenseert een groot deel van de zorgkosten in Den Bommel. Op die manier ben je standaard verzekerd voor bijv. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer en Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Wijkverpleging. Lees de kleine letters van jouw huidige verzekeraar en bekijk wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina vind je meerdere erkende zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Den Bommel wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: inventariseer of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Den Bommel. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Den Bommel? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Den Bommel moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal soorten zorg in en rondom Goeree-Overflakkee. Bijvoorbeeld: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, logopedie of ook psychologische zorg, haptonomie, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Menzis of PMA. Raadpleeg de kleine lettertjes van de polis voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Persoonlijke gezondheidscheck.

Verzekeringskantoor in Den Bommel

Heb jij het liefst persoonlijk contact ten aanzien van een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Den Bommel. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur bekijkt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Den Bommel