Loading...

Zorgverzekering Delfzijl Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je switchen van zorgverzekering in Delfzijl. Populaire keuzes zijn VGZ, CZ, Menzis, Achmea, OHRA. In 2019 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Past de geldende verzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van onze innovatieve zorgvergelijker kan jij vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals alternatieve geneesmiddelen plus osteopathie. De overstap is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Handige overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2019

Het vinden van een zorgverzekering op maat is redelijk moeilijk. Begrippen als Overstapservice en Zorgverzekeringskaart zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van De Amersfoortse of Menzis tot CZdirect en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door de zorgvergelijker detecteer je direct en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met je zorgbehoefte. Meer info? Op deze website tref jij bruikbare informatie m.b.t. de naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Cothen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in januari 2020 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Delfzijl? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is verschilt per persoon. De hoogte van de premie hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Door de zorgvergelijker – en de speciale filters – bekijk je supersnel welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2018 tot en met eind januari 2019. Meer voordeel behalen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is in de regel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-delfzijl


De beste zorgpolis in Delfzijl?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2019 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Belfeld afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2019 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Hierna tref je nuttige begrippen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor aandoeningen als Botbreuk of Koliekpijn, en tevens voor bijv. Landziekte en Q-koorts. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2019 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (maximaal €500). Je profiteert van een betaalbare polis. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra dekking voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Delfzijl) of juist een vereniging. Je krijgt korting op de premie (korting van 5-10%). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Delfzijl?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Delfzijl of omgeving. Let op: het kan nog sneller en gemakkelijker online. Onderstaand spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2019.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 36 behandelingen).
 7. Selecteer een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld De Amersfoortse januari 2020) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Delfzijl?

Jouw basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Delfzijl. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Controleer de condities van je huidige verzekeraar om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna bekijk jij meerdere algemene zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Delfzijl wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of je assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Groningen. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Delfzijl. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Delfzijl? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €35 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Delfzijl moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je vele zorgbedrijven in de streek Delfzijl. Bijvoorbeeld: podotherapie, kraamzorg, ergotherapie, logopedie en ook audicien, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij De Amersfoortse of PMA. Raadpleeg de kleine lettertjes van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Vergoedingen PEP-masker.

Verzekeringskantoor in Delfzijl

Houd jij van 1 op 1 contact aangaande de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Delfzijl. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider kijkt naar je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Delfzijl