Loading...

Zorgverzekering Deil Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december kan je switchen van zorgverzekering in Deil. Populaire keuzes zijn FBTO, VGZ, Achmea, OHRA, Menzis. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Matcht deze actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van onze handige zorgvergelijker mag ook jij snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals mantelzorg of huidtherapie. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is soms lastig. Begrippen als Eigen risico + Bestuursrechtelijke premie komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van AnderZorg of OZF tot aan FBTO en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van een zorgvergelijker tref je vlug en ongecompliceerd een voordelige verzekering die in lijn is met jouw zorgbehoefte. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot je makkelijke informatie m.b.t. de eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Clinge zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Deil? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – met bruikbare filters – check je direct welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-deil


Populaire zorgpolis in Deil?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Beesd afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, Interpolis. Op deze site bekijk je een aantal variabelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Achillespeesbreuk of Dwergfactor, maar ook Nagebootste stoornis en Zadelpijn. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra aanvulling voor fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Geldermalsen) of wellicht een school. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Deil?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Deil of in een omliggende plaats. Let op: het kan nog sneller en nog effectiever op internet. Onderstaand lees je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (onder andere 9 keer).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn VvAA oversluiten) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Deil?

Jouw basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Deil. Zo worden kosten gedekt van bijv. Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie. Inventariseer de polisvoorwaarden van de huidige modules en controleer wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna vind je enige gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Deil wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: verifieer of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Deil. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Deil? Lenzen of brillen worden niet betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €35 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Deil is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Er zijn nog meerdere zorgbedrijven in de regio Geldermalsen. Neem nou ergotherapie, kraamzorg, logopedie, podotherapie of haptonomie, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, apotheek. De dekkingen wisselen nogal bij Kiemer of Zekur. Bestudeer de dekking van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Vergoedingen Overmatig zweten.

Verzekeringskantoor in Deil

Houd jij van 1 op 1 contact t.a.v. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Deil. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider bespreekt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Deil