Loading...

Zorgverzekering Deest Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Deest. Dit kan o.a. naar Menzis, Achmea, VGZ, OHRA, CZ. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Matcht de geldende polis met jouw wensen. Met medewerking van de scherpe zorgvergelijker mag ook jij vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als bijv. alternatieve geneesmiddelen / medische hulp buitenland. De overstap is binnen 2 minuten gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering op maat is soms lastig. Begrippen als Inkomensafhankelijke bijdrage en Zorgverzekeringskaart zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van C4Me of National Academic tot aan Delta Lloyd en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van de zorgvergelijker bekijk je direct en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die klopt met alle individuele wensen. Meer info? Op onze website bekijk je nuttige details aangaande de restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Chaam zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Deest? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door ons vergelijk script – inclusief handige filters – spot je binnen 1 minuut welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden is in de regel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-deest


Populaire zorgpolis in Deest?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Beerzerveld afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Hierna bekijk je betekenisvolle aspecten waar je zeker op moet letten. Dankzij deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor aandoeningen als Alcoholisme of Infectie, echter ook Marasmus en Taijin kyofusho. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra module voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, je gemeente (Druten) of via een onderwijsinstelling. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Deest?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Deest of rondom deze plaats. Maar je doet dit veel rapper en nog effectiever d.m.v. internet. Hieronder tref je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (onder andere 12 keer p/jaar).
 7. Kies de dekking aangaande brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld VGZ oversluiten) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Deest?

De basispolis compenseert een groot deel van de zorgkosten in Deest. Hiermee worden kosten gedekt van o.a. Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Dieetadvies. Check de voorwaarden van de huidige verzekeraar om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Verderop spot je een aantal vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Deest wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Het basispakket staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: controleer goed of je verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Deest. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Deest? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €60 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Deest is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je meerdere verschillende types zorg in de buurt van Druten. Neem nou kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie maar ook apotheek, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie, haptonomie. De financiële compensaties wisselen nogal bij Menzis en OZF. Bekijk de condities van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Overige Psychische Zorgverlening.

Verzekeringskantoor in Deest

Prefereer jij een “echt” gesprek t.a.v. de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Deest. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou m.b.t. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider controleert je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Deest