Loading...

Zorgverzekering Deelen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Deelen. Dit kan o.a. naar OHRA, Menzis, Achmea, FBTO, CZ. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Klopt de bestaande zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door onze nuttige zorgvergelijker kun jij vlug en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld gezinsplanning + mantelzorg. Overstappen van polis is binnen 2 minuten geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is nogal moeilijk. Aspecten zoals Tweedelijnszorg en Zorgverzekeringsfonds komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of Menzis tot aan FBTO en ZieZo. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij een zorgvergelijker achterhaal je snel en ongecompliceerd een goedkope verzekering die in lijn is met alle wensen. Kom je er niet uit? Op onze website tref jij makkelijke gegevens aangaande de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico, naturapolis, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Castricum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Deelen? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De vergoeding komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Door de vergelijk module – en de speciale filters – tref jij binnen enkele minuten welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot januari 2022. Meer voordeel behalen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden is meestal wel een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-deelen


Veel gekozen zorgpolis in Deelen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Beerze afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Univé. Op deze pagina tref je veel besproken factoren die van belang zijn. Via deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor problemen zoals Afhankelijke persoonlijkheidsstoornis of Exhibitionisme, echter ook Mesothelioom en Wrat. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (maximaal €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra aanvulling voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Ede) of juist een school. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Deelen?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Deelen of rondom deze plaats. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler via internet. Onderstaand lees je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 250).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (onder andere 36 keer p/jaar).
 7. Selecteer de dekking m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Univé oversluiten) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Deelen?

Het basispakket compenseert de meeste zorgkosten in Deelen. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis. Echter ook Wijkverpleging, Logopedie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg. Controleer de algemene voorwaarden van je huidige verzekeraar om te zien wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina bekijk je een aantal algemene zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Deelen wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Tip: inspecteer of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Deelen. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Deelen? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Deelen moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog meerdere zorginstellingen in de gemeente Ede. Onder andere: diëtetiek, logopedie, kraamzorg, ergotherapie en ook plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie. De dekkingen zijn erg wisselend bij CZdirect of Stad Holland. Check de condities van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Overgewicht.

Verzekeringskantoor in Deelen

Houd jij van persoonlijk contact met betrekking tot je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Deelen. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon controleert de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Deelen