Loading...

Zorgverzekering Dedemsvaart Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Dedemsvaart. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, Achmea, OHRA, CZ, Menzis. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om het huidige contract goed door te nemen. Matcht jouw geldende dekking met jouw behoeften? Via onze innovatieve zorgvergelijker kun je direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals orthodontie of dieetadvies. Overstappen van polis is razendsnel afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is nogal niet makkelijk. Feiten zoals Medicijnbeleid en Internet zorgverzekering vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van AnderZorg of Menzis tot bijvoorbeeld HEMA en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels een zorgvergelijker detecteer je snel en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die past bij je zorgwensen. Is het lastig? Hier check je bruikbare informatie met betrekking tot de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Castenray zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Dedemsvaart? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De vergoeding komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – spot je binnen enkele minuten welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot januari 2023. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Besured, Promovendum, Anderzorg is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-dedemsvaart


Meest gekozen zorgpolis in Dedemsvaart?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Beers NB afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Verderop tref je betekenisvolle factoren die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgverleners waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor onder andere Bloedvatmisvorming of Euforie, maar ook Meningeoom en Tumor. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra dekking voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Hardenberg) of wellicht een onderwijsinstelling. Je hebt recht op korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Dedemsvaart?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Dedemsvaart of omgeving. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker online. Hier tref jij onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 9 behandelingen).
 7. Neem besluit over de dekking m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld UMC Zorgverzekering oversluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Dedemsvaart?

De basisverzekering staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Dedemsvaart. Hiermee staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenhuis, Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Logopedie, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de voorwaarden van je actuele modules en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar bekijk je een paar gangbare zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Dedemsvaart wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Handig: trek even na of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Dedemsvaart. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Dedemsvaart? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €30 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Dedemsvaart zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Tevens zijn er vele verschillende types zorg in de streek Hardenberg. Onder andere: podotherapie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie maar ook audicien, psychologische zorg, haptonomie, apotheek, stoppen met roken. De financiële compensaties wisselen nogal bij Ditzo of ZieZo. Controleer de kleine lettertjes van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Overgangsconsulent.

Verzekeringskantoor in Dedemsvaart

Prefereer jij 1 op 1 contact rondom de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Dedemsvaart. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige bespreekt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Dedemsvaart