Loading...

Zorgverzekering De Steeg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je overstappen van zorgverzekering in De Steeg. Veel gekozen partijen zijn OHRA, Menzis, CZ, Achmea, FBTO. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Matcht jouw huidige dekking bij jouw situatie? Met medewerking van de slimme zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende modules als acnetherapie / tand. Overstappen van polis is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk lastig. Aspecten zoals Declareren en Inkomensafhankelijke premie komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of PMA tot aan De Friesland en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door de zorgvergelijker detecteer je direct en eenvoudig een voordelige verzekering die overeenkomt met de wensen. Hulp nodig? Op deze website vind jij bruikbare informatie over de naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Burgerveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in De Steeg? De premies van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kun je al veel besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De premie wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – met handige zoekfuncties – tref je binnen enkele minuten welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Promovendum, HEMA, Besured is vaak een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-de-steeg


Meest gekozen zorgpolis in De Steeg?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Barsingerhorn afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis, Univé. Hieronder tref je nuttige factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis kies je zelf je zorginstellingen voor bijvoorbeeld Cyanose of Diarree, en tevens voor bijv. Poliomyelitis en Syndroom van DiGeorge. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra module voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Rheden) of mogelijk een vereniging. Je ontvangt een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in De Steeg?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in De Steeg of ergens in de buurt. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger op internet. Op deze pagina spot je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn zes behandelingen).
 7. Neem besluit over de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. Kiemer oversluiten) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in De Steeg?

Jouw basispakket dekt de meeste zorgkosten in De Steeg. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis maar ook Ergotherapie, Logopedie, Verloskundige zorg, Wijkverpleging. Inventariseer de kleine letters van jouw huidige polis en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder check je een aantal erkende zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in De Steeg wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: check even of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in De Steeg. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in De Steeg? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €25 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in De Steeg moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Tevens zijn er velerlei zorgbedrijven in de streek Rheden. Onder andere: podotherapie, ergotherapie, kraamzorg, logopedie maar ook psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, audicien. De dekkingen lopen sterk uiteen bij DSW en National Academic. Check de dekking van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Optische hulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in De Steeg

Prefereer jij 1 op 1 contact aangaande jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in De Steeg. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige controleert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van De Steeg