Loading...

Zorgverzekering de Lutte Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in de Lutte. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, OHRA, Menzis, Achmea, CZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Klopt de bestaande zorgverzekering met jouw omstandigheden? Met medewerking van de handige zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende polissen zoals preventieve zorg of dieetadvies. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is nogal niet eenvoudig. Termen als Natura zorgverzekering of Regeling wanbetalers vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Bewuzt of Pro Life tot o.a. HEMA en VvAA. Hoe achterhaal ik een geschikte verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Met behulp van een zorgvergelijker vind je snel en eenvoudig een voordelige verzekering die past bij je wensen. Meer info? Op deze website spot jij makkelijke informatie aangaande de naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Buitenkaag zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in de Lutte? De premies van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. Het tarief wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels ons vergelijk script – inclusief handige filters – spot jij supersnel welke verzekeringspolis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Extra veel voordeel op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is doorgaans een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-de-lutte


Populaire zorgpolis in de Lutte?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Ballum afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, Univé. Verderop vind je belangrijke begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Via een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners voor problemen zoals Bindvliesontsteking of Hernia, en tevens voor bijv. Pervasieve ontwikkelingsstoornis en Tennisarm. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (de max is €500). Jouw “win” is een goedkopere verzekering. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Losser) of via een opleiding. Het voordeel is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in de Lutte?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in de Lutte of ergens in de buurt. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via internet. Op deze pagina vind je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (o.a. 6 behandelingen).
 7. Beslis over een vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is Delta Lloyd oversluiten) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in de Lutte?

Jouw basisverzekering vergoedt een groot deel van de zorgkosten in de Lutte. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Logopedie, Dieetadvies. Lees de voorwaarden van jouw huidige polis en ontdek wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op onze website tref jij meerdere erkende zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in de Lutte wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: check even of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in de Lutte. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in de Lutte? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit is echter anders bij een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €40 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in de Lutte moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorginstanties in de buurt van Losser. Bijvoorbeeld: kraamzorg, diëtetiek, logopedie, ergotherapie en plastische chirurgie, audicien, apotheek, psychologische zorg, haptonomie. De vergoedingen wisselen nogal bij inTwente of ONVZ. Bestudeer de condities van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Vergoedingen Ooglaserbehandeling.

Verzekeringskantoor in de Lutte

Prefereer jij face to face contact inzake een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in de Lutte. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider bespreekt de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van de Lutte