Loading...

Zorgverzekering De Lier Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in De Lier. Veel gekozen partijen zijn FBTO, VGZ, Menzis, OHRA, Achmea. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Klopt jouw afgesloten verzekering met jouw behoeften? Geholpen door een innovatieve zorgvergelijker kun jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende modules zoals o.a. acupunctuur en brillen en lenzen. Het overstappen is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is vaak ingewikkeld. Termen als Polisvoorwaarden of Combinatiepolis zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van Zorg en Zekerheid of National Academic tot o.a. DSW en United Consumers. Hoe ontdek ik een voordelige polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door deze zorgvergelijker bekijk je snel en ongecompliceerd een voordelige verzekering die overeenkomt met de behoeften. Hulp nodig? Op onze website check jij praktische details m.b.t. de aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Bekijk ook meer info over Buinerveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in De Lier? De tarieven van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. Het tarief hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Door de zorgvergelijker – met bruikbare filters – zoek je direct welke verzekeraar voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot januari 2022. Nog meer besparen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-de-lier


Veel gekozen zorgpolis in De Lier?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Balloo afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Op deze site ontdek je belangrijke factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor bijvoorbeeld Alcoholhepatitis of Jeuk, echter ook Landziekte en Scleritis. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra polis voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, je gemeente (Westland) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in De Lier?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in De Lier of omgeving. Handig: je doet dit veel rapper en gemakkelijker d.m.v. internet. Onderstaand tref jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (onder andere 12 keer p/jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. CZdirect oversluiten) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in De Lier?

De basispolis compenseert allerlei zorgkosten in De Lier. Zo staat de verzekeraar garant voor zaken als Huisarts, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer en Dieetadvies, Ergotherapie, Logopedie, Verloskundige zorg. Lees de polisvoorwaarden van de huidige verzekering en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Op deze pagina lees je enige gangbare zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in De Lier wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? De basisverzekering dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: check even of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in De Lier. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in De Lier? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €35 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in De Lier moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorginstellingen in de gemeente Westland. Onder andere: diëtetiek, logopedie, podotherapie, kraamzorg en ook stoppen met roken, audicien, haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij C4Me of UMC Zorgverzekering. Bekijk de kleine lettertjes van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Onvruchtbaarheid.

Verzekeringskantoor in De Lier

Wil je het liefsteen “echt” gesprek met betrekking tot de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in De Lier. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider inventariseert je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van De Lier