Loading...

Zorgverzekering De Krim Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in De Krim. Denk bijvoorbeeld aan CZ, Achmea, FBTO, Menzis, VGZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om het huidige contract goed te bekijken. Past jouw geldende dekking met jouw behoeften? Met behulp van onze nuttige zorgvergelijker kun jij gelijk, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als acupunctuur plus huidbehandelingen. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is vaak moeilijk. Aspecten zoals Polisvoorwaarden of Eigen risico komen veelvuldig voorbij. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Bewuzt of inTwente tot aan CZdirect en Salland. Hoe stap ik over naar een voordelige polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van een zorgvergelijker detecteer je direct en probleemloos een goede verzekering die spoort met de behoeften. Is het lastig? Hier vind jij bruikbare details aangaande de naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Buggenum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in De Krim? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via de polisvergelijker – en de speciale filters – zoek je binnen enkele minuten welke partij de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Besured, HEMA, Anderzorg is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-de-krim


Veel gekozen zorgpolis in De Krim?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Balkbrug afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Univé, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Hierna vind je nuttige factoren die van belang zijn. Dankzij deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Brughoektumor of Hirsutisme, echter ook Plekjes van Fordyce en Subjectief dubbelgangersyndroom. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een minder hoge premie. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra polis voor tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, een gemeente (Hardenberg) of juist een vereniging. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in De Krim?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in De Krim of in een omliggende plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via internet. Op deze pagina vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 36 behandelingen).
 7. Bepaal de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. C4Me oversluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in De Krim?

Jouw basisverzekering staat garant voor veel zorgkosten in De Krim. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg. Controleer de condities van je huidige dekking om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna bekijk je enige gangbare zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in De Krim wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: controleer goed of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Overijssel. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in De Krim. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in De Krim? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in De Krim moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er een aantal zorginstanties in de gemeente Hardenberg. Bijvoorbeeld: ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, diëtetiek en apotheek, haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij inTwente of Zilveren Kruis. Raadpleeg de afspraken van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Ontbrekende snijtanden.

Verzekeringskantoor in De Krim

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact inzake je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in De Krim. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist controleert jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van De Krim