Loading...

Zorgverzekering De Kiel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je switchen van zorgverzekering in De Kiel. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, OHRA, VGZ, Achmea, Menzis. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt jouw afgesloten zorgverzekering bij jouw situatie? Met behulp van de nuttige zorgvergelijker kan jij gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen zoals medische hulp buitenland of brillen en lenzen. De overstap is razendsnel afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk complex. Begrippen als Aanvullende verzekering en College voor Zorgverzekeringen vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van C4Me of PNOZorg tot Delta Lloyd en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een passende aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Geholpen door de zorgvergelijker tref je gelijk en gemakkelijk een goedkope verzekering die spoort met alle behoeften. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij nuttige adviezen over de basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Brunssum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in De Kiel? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs kent z’n oorsprong in vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels ons vergelijk script – met bruikbare filters – check je gelijk welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-de-kiel


Populaire zorgpolis in De Kiel?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Bakkeveen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Univé. Hieronder vind je veel besproken begrippen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor bijvoorbeeld CANS of Hematurie, en tevens voor bijv. Nystagmus en Syringomyelie. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (maximaal €500). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra polis voor brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Coevorden) of juist een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een lagere premie (korting van 5-10%). In de regel is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in De Kiel?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in De Kiel of omgeving. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker online. Hierna spot jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. twaalf keer p/jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld AnderZorg oversluiten) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in De Kiel?

De basisverzekering compenseert een groot deel van de zorgkosten in De Kiel. Zodoende ben je standaard verzekerd voor zaken als Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis en tevens Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Ergotherapie. Lees de algemene voorwaarden van je actuele verzekeraar en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Op deze pagina tref je enige populaire zorgaanbieders in de provincie Drenthe.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in De Kiel is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: check even of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Drenthe. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in De Kiel. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in De Kiel? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €30 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in De Kiel is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Ook vind je allerlei soorten zorg in de gemeente Coevorden. Denk aan: logopedie, ergotherapie, podotherapie, diëtetiek maar ook psychologische zorg, apotheek, audicien, haptonomie, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij FBTO en OZF. Bekijk de voorwaarden van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Ondersteuning WMO.

Verzekeringskantoor in De Kiel

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact aangaande een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in De Kiel. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige bekijkt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van De Kiel