Loading...

Zorgverzekering de Hoef Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in de Hoef. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, VGZ, Menzis, FBTO, Achmea. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Klopt deze actuele dekking nog met jouw situatie? Met behulp van een snelle zorgvergelijker kun jij snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden als orthodontie plus acnetherapie. Overstappen van polis is binnen 2 minuten gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is best niet makkelijk. Termen als Keuzevrijheid + Budgetpolis vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Promovendum of Pro Life tot o.a. CZdirect en Zekur. Hoe vind ik een aantrekkelijke verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door deze zorgvergelijker bekijk je snel en moeiteloos een goede verzekering die matcht met de zorgwensen. Hulp nodig? Op deze pagina lees je makkelijke info aangaande de restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis. Lees ook alles over Bruinisse zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in de Hoef? De premies van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door de vergelijk module – en de speciale filters – zoek je binnen enkele minuten welke verzekering de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA is vaak een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-de-hoef


Populaire zorgpolis in de Hoef?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Bakel afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Univé, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Hierna lees je meer over nuttige factoren die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Aanpassingsstoornis of Kaalheid, echter ook Meningeoom en Ptosis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij minder zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (maximaal €500). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra polis voor tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (De Ronde Venen) of via een school. Het voordeel is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). In de regel is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in de Hoef?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in de Hoef of ergens in de buurt. Let op: je doet dit veel rapper en simpeler via internet. Hier tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (kies bijv. twaalf stuks per jaar).
 7. Bepaal de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. ZorgDirect afsluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in de Hoef?

Jouw basisverzekering staat garant voor de meeste zorgkosten in de Hoef. Zodoende ben je standaard verzekerd voor onder andere Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts maar ook Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Dieetadvies. Lees de algemene voorwaarden van jouw actuele modules en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hierna spot jij een paar erkende zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in de Hoef wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: trek even na of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Utrecht. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in de Hoef. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in de Hoef? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in de Hoef zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei soorten zorg in de buurt van De Ronde Venen. Neem nou diëtetiek, podotherapie, logopedie, ergotherapie of ook stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Avéro Achmea en PMA. Controleer de kleine lettertjes van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Onderprothese.

Verzekeringskantoor in de Hoef

Prefereer jij een persoonlijke afspraak ten aanzien van je zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in de Hoef. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige kijkt naar jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van de Hoef