Loading...

Zorgverzekering De Heurne Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in De Heurne. Bijvoorbeeld naar Menzis, VGZ, FBTO, CZ, Achmea. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt deze huidige dekking met jouw wensen. Met behulp van onze praktische zorgvergelijker kun je gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden als bijv. fysiotherapie plus dieetadvies. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is best gecompliceerd. Aspecten zoals Ziekenfonds + Natura zorgverzekering zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van C4Me of Pro Life tot bijv. Ditzo en Zekur. Hoe ontdek ik een gewoon goede verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels een zorgvergelijker vind je gelijk en eenvoudig een voordelige verzekering die in lijn is met je zorgbehoefte. Meer info? Op onze website spot je nuttige specificaties met betrekking tot de basisverzekering, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Bruinehaar zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in De Heurne? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie verschilt per persoon. De kostprijs hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels de vergelijk module – met handige zoekfuncties – check je direct welke assuradeur de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-de-heurne


Betrouwbare zorgpolis in De Heurne?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Baflo afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Hieronder ontdek je een aantal begrippen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Alveolitis (tand) of Hemofilie, echter ook Neuropathie en Shock. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een lagere premie. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Aalten) of soms een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in De Heurne?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in De Heurne of in deze buurt. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever via internet. Onderstaand bekijk jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 12 keer).
 7. Bepaal een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is Zorg en Zekerheid afsluiten) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in De Heurne?

De basispolis staat garant voor veel zorgkosten in De Heurne. Daarmee worden kosten gedekt van o.a. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts. Echter ook Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Ergotherapie. Controleer de algemene voorwaarden van je huidige dekking en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Verderop check jij enkele algemene zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in De Heurne wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Het basispakket dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: verifieer of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in De Heurne. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in De Heurne? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Enige uitzondering is een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in De Heurne moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog meerdere verschillende types zorg in en rondom Aalten. Zoals ergotherapie, podotherapie, logopedie, diëtetiek of ook stoppen met roken, haptonomie, apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie. De dekkingen wisselen nogal bij Bewuzt en OZF. Bekijk de voorwaarden van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Oncologische hulp voor kinderen.

Verzekeringskantoor in De Heurne

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak met betrekking tot je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in De Heurne. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist inventariseert jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van De Heurne