Loading...

Zorgverzekering De Cocksdorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in De Cocksdorp. Populaire keuzes zijn Achmea, FBTO, CZ, OHRA, VGZ. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om het huidige contract nog eens door te lezen. Klopt deze afgesloten verzekering met jouw behoeften? Met behulp van de slimme zorgvergelijker kun jij rap en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende polissen als bijv. tand plus acupunctuur. De overstap is razendsnel gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is redelijk lastig. Begrippen als Zorgverzekeringskaart en Naturapolis komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of OZF tot aan De Goudse en VGZ. Hoe stap ik over naar een goedkope aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van onze zorgvergelijker detecteer je snel en makkelijk een duidelijke verzekering die past bij jouw behoeften. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref jij bruikbare adviezen m.b.t. de eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis. Lees ook alles over Bronneger zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in De Cocksdorp? De premies van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De hoogte van de premie wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via de polisvergelijker – inclusief handige filters – spot jij snel welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-de-cocksdorp


Populaire zorgpolis in De Cocksdorp?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Baars afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Verderop vind je een aantal variabelen waar je zeker op moet letten. Via deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners voor onder andere Confabulatie of Depersonalisatie, echter ook Ouderverstotingssyndroom en Temporomandibulaire dysfunctie. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Texel) of wellicht een opleiding. Jouw “win” is korting op de premie (korting van 5-10%). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in De Cocksdorp?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in De Cocksdorp of ergens in de buurt. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via het internet. Op deze pagina spot je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 750).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. 18 behandelingen).
 7. Beslis over de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld Univé afsluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in De Cocksdorp?

De basisverzekering betaalt allerlei zorgkosten in De Cocksdorp. Daarmee worden kosten gedekt van bijv. Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen, Huisarts en Gehandicaptenzorg, Logopedie, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de voorwaarden van jouw huidige verzekering en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar bekijk jij meerdere gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in De Cocksdorp is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: trek even na of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in De Cocksdorp. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in De Cocksdorp? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €45 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in De Cocksdorp zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Er zijn nog velerlei zorginstellingen in de regio Texel. Onder andere: kraamzorg, logopedie, diëtetiek, podotherapie maar ook plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, audicien, haptonomie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij De Amersfoortse of Zilveren Kruis. Check de afspraken van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Oedeemtherapie tot 18 jaar.

Verzekeringskantoor in De Cocksdorp

Prefereer jij 1 op 1 contact t.a.v. een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in De Cocksdorp. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider bekijkt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van De Cocksdorp