Loading...

Zorgverzekering Daarlerveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Daarlerveen. Dit kan o.a. naar FBTO, CZ, Menzis, Achmea, VGZ. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt de geldende zorgverzekering met jouw omstandigheden? Met medewerking van een praktische zorgvergelijker kan jij vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende verzekeringen zoals o.a. homeopathie of tand. Overstappen van polis is in een paar minuutjes gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering op maat is redelijk niet eenvoudig. Zaken als Internet zorgverzekering of Eerstelijns zorg zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van Besured of National Academic tot bijv. Delta Lloyd en Zekur. Hoe stap ik over naar een passende verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker tref je direct en gemakkelijk een geschikte verzekering die overeenkomt met de individuele wensen. Hulp nodig? Hier bekijk jij nuttige informatie ten aanzien van collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, basisverzekering, eigen risico. Bekijk ook meer info over Brielle zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Daarlerveen? De premies van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. Het tarief kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van ons vergelijk script – en de speciale filters – check jij direct welke partij in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot en met eind januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Besured, Promovendum, HEMA is doorgaans een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-daarlerveen


De beste zorgpolis in Daarlerveen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei aanbieders met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Avenhorn afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Interpolis, Univé, United Consumers. Op deze site lees je meer over nuttige factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor bijvoorbeeld Coprofobie of Granuloom, echter ook Koortsstuip en Tylotisch eczeem. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra module voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Hellendoorn) of soms een school. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Daarlerveen?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Daarlerveen of in een omliggende plaats. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever d.m.v. internet. Hier bekijk jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 750).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 6 stuks per jaar).
 7. Selecteer de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is National Academic afsluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Daarlerveen?

Jouw basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Daarlerveen. Daarmee worden kosten gedekt van o.a. Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Revalidatiezorg. Controleer de voorwaarden van de actuele verzekering en bekijk wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina spot je een aantal populaire zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Daarlerveen wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: inspecteer of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Daarlerveen. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Daarlerveen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van een paar tientjes per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Daarlerveen zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorginstellingen in de regio Hellendoorn. Zoals ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, logopedie maar ook plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken, apotheek. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Besured of Zilveren Kruis. Raadpleeg de dekking van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Natuurlijke geneeswijzen.

Verzekeringskantoor in Daarlerveen

Wil je het liefstpersoonlijk contact m.b.t. de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Daarlerveen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur kijkt naar je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Daarlerveen