Loading...

Zorgverzekering Creil Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Creil. Populaire keuzes zijn CZ, FBTO, Achmea, OHRA, Menzis. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht jouw bestaande zorgverzekering met jouw wensen. Met behulp van onze snelle zorgvergelijker kun je rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende zekerheden zoals fysiotherapie en osteopathie. Overstappen van aanbieder is razendsnel gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is vaak moeilijk. Zaken als Medicijnbeleid en Wanbetaler zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van Besured of Kiemer tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via deze zorgvergelijker achterhaal je vlug en probleemloos een voordelige verzekering die klopt met jouw zorgwensen. Is het lastig? Op deze website tref jij praktische informatie met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Breedenbroek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Creil? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De hoogte van de premie hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Door de polisvergelijker – met bruikbare filters – zoek je binnen 1 minuut welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Anderzorg, HEMA, Promovendum betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-creil


De beste zorgpolis in Creil?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Assen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Univé, Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis. Hierna lees je meer over veel besproken aspecten die jou verder op weg helpen. Dankzij deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Clinofobie of Hypoglykemie, en tevens voor bijv. Malletvinger en Premenstrueel syndroom. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra aanvulling voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Noordoostpolder) of mogelijk een vereniging. Je hebt recht op een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Creil?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Creil of omgeving. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via internet. Hierna vind jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn negen stuks per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is De Goudse afsluiten) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Creil?

De basisverzekering betaalt de meeste zorgkosten in Creil. Zo staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis, Medicijnen. Maar denk ook aan Ergotherapie, Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Logopedie. Inventariseer de voorwaarden van jouw actuele verzekering en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina lees jij enkele populaire zorgverleners in de provincie Flevoland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Creil wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: verifieer of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Flevoland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Creil. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Creil? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €35 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Creil moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Tevens zijn er velerlei soorten zorg in de regio Noordoostpolder. Zoals kraamzorg, ergotherapie, podotherapie, diëtetiek of plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek, haptonomie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij inTwente en Pro Life. Bekijk de kleine lettertjes van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Mondhygienist.

Verzekeringskantoor in Creil

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact met betrekking tot een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Creil. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige bekijkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Creil