Loading...

Zorgverzekering Callantsoog Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Callantsoog. Dit kan o.a. naar CZ, Menzis, OHRA, Achmea, FBTO. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om het huidige contract goed door te nemen. Matcht deze actuele polis met jouw behoeften? Via een scherpe zorgvergelijker kan je vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals o.a. huidbehandelingen + brillen en lenzen. Overstappen van polis is razendsnel afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is soms lastig. Zaken als Diagnose Behandelcombinatie en CAK vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van ZorgDirect of Kiemer tot o.a. HEMA en VvAA. Hoe vind ik een betrouwbare aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van een zorgvergelijker vind je gelijk en eenvoudig een goedkope verzekering die klopt met jouw behoeften. Problemen? Hier check jij makkelijke specificaties met betrekking tot de naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering. Lees ook alles over Bosschenhoofd zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Callantsoog? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De prijs hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – met handige zoekfuncties – spot je binnen 1 minuut welke partij de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-callantsoog


Betrouwbare zorgpolis in Callantsoog?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Annerveenschekanaal afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Op deze site tref je cruciale onderdelen die van belang zijn. Met behulp van deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor aandoeningen als Astigmatisme of Granuloma annulare, en tevens voor bijv. Morfologie huidafwijkingen en Rigiditeit. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dit €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een goedkope polis. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, een gemeente (Schagen) of via een vereniging. Jouw “win” is een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Callantsoog?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Callantsoog of in een omliggende plaats. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker d.m.v. internet. Hier bekijk je onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn zes keer).
 7. Kies de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. ZorgDirect vergelijken) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Callantsoog?

Het basispakket compenseert een groot deel van de zorgkosten in Callantsoog. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen, Bloedonderzoek. Echter ook Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Controleer de voorwaarden van jouw huidige modules en zie meteen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar check je een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Callantsoog is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? De basispolis dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: check even of je verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Callantsoog. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Callantsoog? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €65 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Callantsoog is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Ook vind je een aantal verschillende types zorg in de streek Schagen. Denk aan: kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, podotherapie of ook haptonomie, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Avéro Achmea of VGZ. Bestudeer de dekking van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Medicatie bij vruchtbaarheidsbehandelingen.

Verzekeringskantoor in Callantsoog

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak rondom je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Callantsoog. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bekijkt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Callantsoog