Loading...

Zorgverzekering Cadier en Keer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Cadier en Keer. Veel gekozen partijen zijn CZ, OHRA, FBTO, Menzis, VGZ. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is dus slim om de huidige verzekering goed te bekijken. Klopt de actuele dekking met jouw behoeften? Met behulp van deze snelle zorgvergelijker kan jij nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld zwangerschap en geboorte + mindfulness. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is soms moeilijk. Termen als Wet BIG of Restitutiepolis zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Zorg en Zekerheid of National Academic tot bijvoorbeeld DSW en ZieZo. Hoe stap ik over naar een gewoon goede verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Via een zorgvergelijker detecteer je gelijk en makkelijk een voordelige verzekering die past bij je wensen. Kom je er niet uit? Hier spot je handige details m.b.t. de eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Boschoord zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Cadier en Keer? De kosten van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – tref jij snel welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum is vaak een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-cadier-en-keer


De beste zorgpolis in Cadier en Keer?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere partijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Anna Paulowna afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Univé, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Hieronder lees je meer over veel besproken factoren waar je zeker op moet letten. Dankzij deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Apneu of Epstein-Barrvirus, echter ook Opportunistische infectie en Rigiditeit. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (de max is €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Eijsden-Margraten) of via een onderwijsinstelling. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Cadier en Keer?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Cadier en Keer of omgeving. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker op internet. Hieronder spot jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn achttien behandelingen).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn Zilveren Kruis vergelijken) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Cadier en Keer?

De basisverzekering vergoedt de meeste zorgkosten in Cadier en Keer. Op die manier ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts en Logopedie, Ergotherapie, Dieetadvies, Wijkverpleging. Controleer de algemene voorwaarden van jouw actuele polis en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar bekijk je meerdere vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Cadier en Keer wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: loop na of je assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Cadier en Keer. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Cadier en Keer? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €60 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Cadier en Keer moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog vele zorginstanties in de gemeente Eijsden-Margraten. Bijvoorbeeld: logopedie, ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek en plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, apotheek, haptonomie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij De Friesland en ONVZ. Controleer de kleine lettertjes van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Vergoedingen Manuele therapie vanaf 18 jaar.

Verzekeringskantoor in Cadier en Keer

Geef jij de voorkeur aan face to face contact m.b.t. jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Cadier en Keer. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit t.a.v. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist controleert je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Cadier en Keer