Loading...

Zorgverzekering Buurmalsen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Buurmalsen. Dit kan o.a. naar Achmea, Menzis, VGZ, FBTO, OHRA. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Matcht de geldende polis nog met jouw situatie? Via een nuttige zorgvergelijker mag ook jij gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende modules als huidtherapie plus vergoeding bril en contactlenzen. Overstappen van verzekeraar is razendsnel gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is soms complex. Begrippen als Eerstelijns zorg en Overstapservice vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van AnderZorg of inTwente tot bijv. De Goudse en VGZ. Hoe stap ik over naar een passende polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door de zorgvergelijker detecteer je rap en moeiteloos een goedkope verzekering die aansluit op je zorgwensen. Is het lastig? Op deze pagina spot je handige informatie ten aanzien van collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico. Zie ook meer over Bosch en Duin zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Buurmalsen? De kosten van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs komt tot stand door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels onze vergelijker – en de speciale filters – bekijk jij binnen enkele minuten welke assuradeur de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, HEMA, Besured, Promovendum is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-buurmalsen


Veel gekozen zorgpolis in Buurmalsen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Anloo afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Univé, Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis. Op deze pagina tref je veel besproken variabelen die van belang zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutiepolis kun je naar alle zorginstellingen voor o.a. Cachexie of Genitaal retractiesyndroom, maar ook Pityriasis rosea en Querulantenwaan. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (de max is €500). Het voordeel is een goedkope polis. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra polis voor brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, gemeente (Geldermalsen) of via een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Buurmalsen?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Buurmalsen of in een omliggende plaats. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via het internet. Op deze pagina check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 36 behandelingen).
 7. Beslis over de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. ZieZo vergelijken) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Buurmalsen?

Het basispakket vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Buurmalsen. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Logopedie. Inventariseer de kleine letters van je actuele verzekering en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder tref je een aantal veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Buurmalsen wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: verifieer of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Buurmalsen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Buurmalsen? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €70 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Buurmalsen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei verschillende types zorg in de streek Geldermalsen. Neem nou podotherapie, diëtetiek, logopedie, ergotherapie of haptonomie, plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Bewuzt en Zorg en Zekerheid. Controleer de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Vergoedingen Manuele therapie tot 18 jaar.

Verzekeringskantoor in Buurmalsen

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek omtrent de zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Buurmalsen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist kijkt naar de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Buurmalsen