Loading...

Zorgverzekering Burgh-Haamstede Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Burgh-Haamstede. Bijvoorbeeld naar FBTO, CZ, VGZ, OHRA, Menzis. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Klopt deze afgesloten polis bij jouw situatie? Aan de hand van deze scherpe zorgvergelijker mag ook jij rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen zoals manuele therapie / gezinsplanning. De overstap is in een paar minuutjes gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is soms niet makkelijk. Feiten zoals Aanvullende verzekering + Overstappen zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van De Amersfoortse of PMA tot bijv. Ik en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij een zorgvergelijker tref je vlug en zonder problemen een geschikte verzekering die aansluit op alle zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op deze pagina lees jij nuttige gegevens ten aanzien van naturapolis, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Born zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Burgh-Haamstede? De premies van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. Het tarief kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Met de zorgvergelijker – en de speciale filters – spot je binnen 1 minuut welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot en met eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden is vaak een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-burgh-haamstede


Betrouwbare zorgpolis in Burgh-Haamstede?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Anevelde afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Univé, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Op deze pagina bekijk je een aantal aspecten die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Alcoholhepatitis of ECHO-virus, echter ook Lesch-Nyhan-syndroom en Riftdalkoorts. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (maximaal €500). Je profiteert van een minder hoge premie. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra verzekering voor tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Schouwen-Duiveland) of juist een onderwijsinstelling. Je ontvangt een lagere premie (korting van 5-10%). In de regel is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Burgh-Haamstede?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Burgh-Haamstede of in deze buurt. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler online. Hieronder vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 36 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. United Consumers vergelijken) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Burgh-Haamstede?

Het basispakket compenseert een groot deel van de zorgkosten in Burgh-Haamstede. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts maar ook Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Ergotherapie. Inventariseer de algemene voorwaarden van je actuele dekking en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar check je een aantal populaire zorginstellingen in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Burgh-Haamstede wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: trek even na of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Burgh-Haamstede. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Burgh-Haamstede? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €25 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Burgh-Haamstede zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstellingen in de gemeente Schouwen-Duiveland. Zoals diëtetiek, podotherapie, ergotherapie, kraamzorg of ook stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, haptonomie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij inTwente of PNOZorg. Check de afspraken van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Vergoedingen Mammaprothese.

Verzekeringskantoor in Burgh-Haamstede

Wil je het liefst1 op 1 contact omtrent je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Burgh-Haamstede. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Deze persoon kijkt naar je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Burgh-Haamstede