Loading...

Zorgverzekering Burgerbrug Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Burgerbrug. Bijvoorbeeld naar Menzis, VGZ, FBTO, CZ, Achmea. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om jouw huidige polis goed door te nemen. Klopt de huidige verzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van deze slimme zorgvergelijker kan men vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als acupunctuur / osteopathie. Het overstappen is binnen 5 minuten gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is soms ingewikkeld. Begrippen als Betalingsregeling of Regeling wanbetalers zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van CZ of PNOZorg tot bijvoorbeeld De Goudse en Zekur. Hoe ontdek ik een passende verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door deze zorgvergelijker tref je rap en zonder problemen een geschikte verzekering die spoort met jouw zorgwensen. Kom je er niet uit? Op onze website vind jij bruikbare gegevens ten aanzien van eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Borgercompagnie zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Burgerbrug? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De premie kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van de vergelijk module – met handige zoekfuncties – spot je gelijk welke verzekeraar de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Nog meer besparen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-burgerbrug


Betrouwbare zorgpolis in Burgerbrug?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Er zijn talloze aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Ane afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis. Hierna lees je meer over nuttige onderdelen waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Avolitie of Hepatitis C, maar ook Notenallergie en Syndroom van Crouzon. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra module voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, een gemeente (Schagen) of soms een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Burgerbrug?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Burgerbrug of rondom deze plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker op internet. Hierna spot je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 500).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn negen keer).
 7. Selecteer de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Stad Holland vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Burgerbrug?

Jouw basispolis vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Burgerbrug. Zodoende worden kosten gedekt van bijv. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Huisarts maar ook Logopedie, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de algemene voorwaarden van jouw actuele polis om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Op onze website bekijk je enkele veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Burgerbrug wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: check even of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Burgerbrug. Wat betaalt mijn verzekeraar? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Burgerbrug? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €45 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Burgerbrug is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er vele zorgbedrijven in de regio Schagen. Neem nou kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie, podotherapie en ook plastische chirurgie, haptonomie, apotheek, stoppen met roken, audicien. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij Menzis of Zekur. Bestudeer de afspraken van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen Maagzuurremmers.

Verzekeringskantoor in Burgerbrug

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact m.b.t. je zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Burgerbrug. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige bekijkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Burgerbrug