Loading...

Zorgverzekering Buren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Buren. Dit kan o.a. naar VGZ, OHRA, CZ, Achmea, Menzis. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt jouw actuele zorgverzekering met jouw behoeften? Met medewerking van de snelle zorgvergelijker kun je snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen als bijv. brillen en lenzen of EHBO-advies. De overstap is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is nogal ingewikkeld. Begrippen als Collectieve verzekeringen of Verzekeringsplicht zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of Menzis tot bijv. FBTO en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door de zorgvergelijker achterhaal je vlug en makkelijk een voordelige verzekering die spoort met alle individuele wensen. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref jij nuttige specificaties ten aanzien van naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Borger zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Buren? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kun je al veel besparen. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief kent z’n oorsprong in vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via onze vergelijker – met bruikbare filters – check je gelijk welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-buren


Populaire zorgpolis in Buren?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Andijk afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Univé, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Op deze site lees je meer over belangrijke aspecten die van belang zijn. Dankzij deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Autoseksualiteit of Keelontsteking, en tevens voor bijv. Ziekte van Ménière en Syndroom van Waardenburg. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (de max is €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra polis voor fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, jouw gemeente (Buren) of mogelijk een vereniging. Het voordeel is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Buren?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Buren of omgeving. Echter, het kan nog sneller en gemakkelijker d.m.v. internet. Op deze pagina check je een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. twaalf behandelingen).
 7. Bepaal een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Salland Zorgverzekering vergelijken) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Buren?

De basispolis betaalt veel voorkomende zorgkosten in Buren. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijv. Ziekenhuis, Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Echter ook Ergotherapie, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de voorwaarden van je actuele verzekeraar en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder tref jij meerdere gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Buren is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: controleer goed of jouw verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Buren. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Buren? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Buren moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog vele zorginstellingen in de streek Buren. Bijvoorbeeld: diëtetiek, ergotherapie, logopedie, podotherapie of haptonomie, plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek, audicien. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Besured of Stad Holland. Bekijk de dekking van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Vergoedingen Maagverkleining.

Verzekeringskantoor in Buren

Wil je het liefstpersoonlijk contact rondom een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Buren. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige kijkt naar je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Buren