Loading...

Zorgverzekering Bunnik Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Bunnik. Veel gekozen partijen zijn VGZ, FBTO, OHRA, CZ, Achmea. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Past deze bestaande verzekering met jouw omstandigheden? Met medewerking van de innovatieve zorgvergelijker mag ook jij snel en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende modules als bijv. huidbehandelingen of acnetherapie. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is soms gecompliceerd. Zaken als Declareren en Zorginstituut Nederland vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of Ohra tot aan CZdirect en Stad Holland. Hoe vind ik een goedkope verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via de zorgvergelijker achterhaal je direct en eenvoudig een goedkope verzekering die in lijn is met jouw wensen. Meer info? Op deze website lees jij praktische adviezen over de restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Boornbergum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Bunnik? De premies van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Door ons vergelijk script – met bruikbare filters – bekijk je binnen enkele minuten welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-bunnik


Meest gekozen zorgpolis in Bunnik?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Andel afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van United Consumers, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze pagina ontdek je cruciale aspecten waar je zeker op moet letten. Dankzij deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners voor aandoeningen als Amenorroe of Ziekte van Duchenne, echter ook Otosclerose en Sarcoom. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (maximaal €500). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra dekking voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Bunnik) of via een vereniging. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Bunnik?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Bunnik of in deze buurt. Echter, het kan nog sneller en gemakkelijker d.m.v. internet. Hier bekijk jij onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn zes behandelingen).
 7. Beslis over een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is PNOZorg vergelijken) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Bunnik?

Jouw basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Bunnik. Zodoende ben je standaard verzekerd voor o.a. Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek, Huisarts. Maar denk ook aan Ergotherapie, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg. Check de condities van jouw huidige modules en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Hieronder lees jij een paar vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Utrecht.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Bunnik wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: loop na of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Utrecht. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Bunnik. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit het basispakket. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Bunnik? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Enige uitzondering is een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €70 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Bunnik zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er meerdere zorginstanties in de streek Bunnik. Bijvoorbeeld: diëtetiek, ergotherapie, logopedie, podotherapie maar ook plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken. De financiële compensaties wisselen nogal bij Besured of Salland. Bestudeer de dekking van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Vergoedingen Luchtring.

Verzekeringskantoor in Bunnik

Wil je het liefsteen “echt” gesprek met betrekking tot de zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Bunnik. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon kijkt naar de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Bunnik