Loading...

Zorgverzekering Buggenum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Buggenum. Dit kan o.a. naar Menzis, CZ, OHRA, VGZ, FBTO. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Past de afgesloten zorgverzekering nog met jouw situatie? Via deze handige zorgvergelijker kun je direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules als zwangerschap en geboorte / brillen en lenzen. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is tamelijk gecompliceerd. Begrippen als Internet zorgverzekering of Budgetpolis zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of National Academic tot bijvoorbeeld FBTO en VGZ. Hoe achterhaal ik een professionele aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van deze zorgvergelijker vind je rap en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die klopt met de zorgwensen. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je makkelijke gegevens ten aanzien van collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Boer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Buggenum? De kosten van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De vergoeding hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door onze vergelijker – met bruikbare filters – spot je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, Anderzorg is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-buggenum


Populaire zorgpolis in Buggenum?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Ammerzoden afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Op deze site lees je meer over veel besproken onderdelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor problemen zoals Aambei of Gedragsstoornis, echter ook Likdoorn en Verwonding. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorgaanbieders. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (niet meer dan €500). Je profiteert van een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Mogelijkheden: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Leudal) of juist een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Buggenum?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Buggenum of in een omliggende plaats. Echter, je doet dit veel rapper en duidelijker via het internet. Hieronder check jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. 12 per jaar).
 7. Kies een vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. Kiemer vergelijken) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Buggenum?

Jouw basispolis staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Buggenum. Zodoende worden kosten gedekt van zaken als Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist en Wijkverpleging, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg. Bekijk de algemene voorwaarden van de actuele modules om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder spot je een paar erkende zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Buggenum wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: verifieer of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Buggenum. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Buggenum? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van een paar tientjes per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Buggenum moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal zorginstellingen in de streek Leudal. Denk aan: podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie en ook stoppen met roken, haptonomie, audicien, apotheek, plastische chirurgie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Kiemer en Promovendum. Check de afspraken van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Lidmaatschap patiëntenvereniging.

Verzekeringskantoor in Buggenum

Geef jij de voorkeur aan face to face contact omtrent jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Buggenum. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon inventariseert de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Buggenum