Loading...

Zorgverzekering Brummen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Brummen. Bijvoorbeeld naar VGZ, Achmea, FBTO, Menzis, CZ. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om het huidige contract goed te bekijken. Matcht de bestaande dekking met jouw wensen. Met behulp van onze snelle zorgvergelijker mag ook jij rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals mindfulness / acupunctuur. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is vaak frustrerend. Termen als SVB + Collectiviteitskorting zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Promovendum of ONVZ tot o.a. Ik en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een gewoon goede verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door deze zorgvergelijker vind je rap en gemakkelijk een voordelige verzekering die past bij je zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze website lees jij bruikbare specificaties m.b.t. de aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Boazum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Brummen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief komt tot stand door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – check je supersnel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is doorgaans een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-brummen


Populaire zorgpolis in Brummen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Amen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Univé, Interpolis, United Consumers. Verderop ontdek je cruciale aspecten die extra belangrijk zijn. Via deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor o.a. Caudasyndroom of Hondsdolheid, echter ook Ozaena en Taaislijmziekte. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (niet meer dan €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Brummen) of soms een vereniging. Het voordeel is korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Brummen?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Brummen of in een omliggende plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en nog effectiever via het internet. Hieronder lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn achttien keer p/jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. De Friesland vergelijken) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Brummen?

Jouw basispolis betaalt veel voorkomende zorgkosten in Brummen. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen maar ook Logopedie, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies. Controleer de condities van jouw actuele verzekering en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op onze website vind jij meerdere populaire zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Brummen wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: controleer goed of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Brummen. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Brummen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €30 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Brummen moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er velerlei zorgbedrijven in de streek Brummen. Denk aan: ergotherapie, logopedie, diëtetiek, kraamzorg maar ook plastische chirurgie, stoppen met roken, psychologische zorg, audicien, haptonomie. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij CZ of Zekur. Bekijk de afspraken van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen Lenzen.

Verzekeringskantoor in Brummen

Heb jij het liefst een “echt” gesprek m.b.t. je zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Brummen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur inventariseert je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Brummen