Loading...

Zorgverzekering Bruchem Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Bruchem. Veel gekozen partijen zijn Menzis, OHRA, VGZ, FBTO, CZ. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Klopt jouw actuele verzekering bij jouw situatie? Geholpen door een nuttige zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende zekerheden zoals preventieve zorg en ergotherapie. Overstappen van polis is in een paar minuutjes geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is best niet eenvoudig. Zaken als College voor Zorgverzekeringen of Collectieve verzekeringen zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van AnderZorg of Menzis tot bijvoorbeeld De Friesland en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een geschikte polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van de zorgvergelijker tref je gelijk en eenvoudig een goedkope verzekering die past bij alle individuele wensen. Problemen? Op deze pagina tref jij bruikbare gegevens over de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis. Lees ook alles over Blijham zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Bruchem? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De premie hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – en de speciale filters – bekijk je binnen enkele minuten welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Promovendum, HEMA, Anderzorg is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-bruchem


Betrouwbare zorgpolis in Bruchem?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Alphen aan den Rijn afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Interpolis, Univé, Bewuzt. Op deze pagina ontdek je veel besproken aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Anglofobie of Fimosis, en tevens voor bijv. Kortademigheid en Rhinitis. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Zaltbommel) of soms een school. Je krijgt korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Bruchem?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Bruchem of in een omliggende plaats. Let op: het kan nog sneller en simpeler online. Hier spot je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. achttien stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn CZdirect vergelijken) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Bruchem?

Het basispakket compenseert de meeste zorgkosten in Bruchem. Hiermee worden kosten gedekt van bijv. Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer maar ook Logopedie, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de condities van je actuele dekking en ontdek wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina spot je een aantal gebruikelijke zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Bruchem wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: check even of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Bruchem. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Bruchem? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €30 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Bruchem moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Tevens zijn er een aantal verschillende types zorg in de regio Zaltbommel. Neem nou logopedie, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie en stoppen met roken, plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, haptonomie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij AnderZorg en Zorg en Zekerheid. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Lactatiekundige hulp.

Verzekeringskantoor in Bruchem

Houd jij van een “echt” gesprek ten aanzien van jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Bruchem. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist inventariseert de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Bruchem