Loading...

Zorgverzekering Bronnegerveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Bronnegerveen. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, Achmea, VGZ, CZ, Menzis. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om de huidige verzekering goed te bekijken. Matcht de geldende polis met jouw behoeften? Via een innovatieve zorgvergelijker kun jij rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals o.a. osteopathie of epilatie. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is best niet eenvoudig. Aspecten zoals Zorgverzekeringswet en Gemoedsbezwaarden zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van Promovendum of Menzis tot bijv. De Friesland en Stad Holland. Hoe vind ik een goede aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij deze zorgvergelijker detecteer je vlug en gemakkelijk een voordelige verzekering die klopt met de behoeften. Kom je er niet uit? Op onze website vind jij handige info over de basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Blessum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Bronnegerveen? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je al veel besparen. De laagste premie verschilt per persoon. De prijs wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk je snel welke partij in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Anderzorg, Promovendum, HEMA is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-bronnegerveen


Betrouwbare zorgpolis in Bronnegerveen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Almkerk afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis, Bewuzt. Op deze pagina ontdek je cruciale aspecten die van belang zijn. Dankzij deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor onder andere Coprolagnie of Erysipelas, maar ook Legionellagriep en Polyurie. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (de max is €500). Het pluspunt is een lagere premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra dekking voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Borger-Odoorn) of wellicht een vereniging. Je hebt recht op korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Bronnegerveen?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Bronnegerveen of rondom deze plaats. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via internet. Onderstaand vind je de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. achttien stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen aangaande brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is C4Me vergelijken) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Bronnegerveen?

Jouw basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Bronnegerveen. Hiermee ben je standaard verzekerd voor bijv. Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen maar ook Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Revalidatiezorg. Lees de polisvoorwaarden van de huidige verzekering en ontdek wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar lees jij meerdere algemene zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Bronnegerveen wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: inspecteer of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Drenthe. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Bronnegerveen. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Bronnegerveen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van een paar tientjes per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Bronnegerveen moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er een aantal verschillende types zorg in de gemeente Borger-Odoorn. Bijvoorbeeld: ergotherapie, podotherapie, logopedie, kraamzorg of plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken, audicien, apotheek. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij C4Me of Stad Holland. Controleer de kleine lettertjes van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Laboratoriumonderzoek via huisarts.

Verzekeringskantoor in Bronnegerveen

Houd jij van 1 op 1 contact aangaande jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Bronnegerveen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur kijkt naar jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Bronnegerveen