Loading...

Zorgverzekering Broekland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Broekland. Bijvoorbeeld naar CZ, Menzis, VGZ, FBTO, Achmea. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt jouw bestaande verzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van onze snelle zorgvergelijker kun jij nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld tand + mantelzorg. Overstappen van aanbieder is razendsnel gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is vaak moeilijk. Feiten zoals Regeling wanbetalers of Inkomensafhankelijke premie zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Avéro Achmea of Pro Life tot aan FBTO en ZieZo. Hoe vind ik een betrouwbare verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Geholpen door deze zorgvergelijker bekijk je vlug en eenvoudig een duidelijke verzekering die in lijn is met je behoeften. Meer info? Op deze website vind je praktische details met betrekking tot de restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Blauwhuis zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Broekland? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door onze vergelijker – inclusief handige filters – check je direct welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-broekland


De beste zorgpolis in Broekland?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Allingawier afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers. Verderop tref je betekenisvolle begrippen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgadressen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners voor onder andere Coronavirus of Faalangst, echter ook Oppositioneel-opstandige gedragsstoornis en Progeria. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (niet meer dan €500). Je profiteert van lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra verzekering voor medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Raalte) of mogelijk een vereniging. Je krijgt een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). Soms is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Broekland?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Broekland of ergens in de buurt. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker online. Hierna lees je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 750).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 6 per jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is AnderZorg vergelijken) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Broekland?

Jouw basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Broekland. Op die manier ben je standaard verzekerd voor zaken als Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen maar ook Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Check de polisvoorwaarden van de huidige dekking om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna check je enige erkende zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Broekland wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: controleer goed of je assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Overijssel. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Broekland. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Broekland? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Broekland zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Ook vind je velerlei zorginstanties in de buurt van Raalte. Bijvoorbeeld: logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg en ook haptonomie, plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij CZdirect of ZorgDirect. Bekijk de voorwaarden van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Kruiswerk lidmaatschap.

Verzekeringskantoor in Broekland

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak met betrekking tot een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Broekland. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist helpt jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur inventariseert jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Broekland