Loading...

Zorgverzekering Breedenbroek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Breedenbroek. Dit kan o.a. naar VGZ, Achmea, OHRA, CZ, Menzis. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is geen gek idee om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Matcht de geldende polis met jouw behoeften? Met behulp van de handige zorgvergelijker kun jij vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld fysiotherapie / epilatie. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is vaak frustrerend. Termen als Gecontracteerde zorg of Zorgverzekeringswet (Zvw) zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Promovendum of Pro Life tot bijvoorbeeld Ditzo en VGZ. Hoe ontdek ik een passende verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van deze zorgvergelijker achterhaal je rap en eenvoudig een goedkope verzekering die overeenkomt met je behoeften. Problemen? Op deze pagina bekijk je makkelijke specificaties ten aanzien van restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Beverwijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Breedenbroek? De premies van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – tref je direct welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, HEMA, Besured, Promovendum is vaak een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-breedenbroek


Betrouwbare zorgpolis in Breedenbroek?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Aduard afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers, Univé. Op deze pagina vind je enkele begrippen die jou verder op weg helpen. Via deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Ascariasis of Extra-articulaire aandoening, echter ook Oedeem en Theatrale persoonlijkheidsstoornis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij minder zorgaanbieders. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500). Je profiteert van een betaalbare premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Oude IJsselstreek) of wellicht een onderwijsinstelling. Jouw “win” is een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Breedenbroek?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Breedenbroek of omgeving. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker online. Hierna vind jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. achttien stuks per jaar).
 7. Selecteer de uitkering t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Pro Life ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Breedenbroek?

De basispolis vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Breedenbroek. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Medisch specialist, Bloedonderzoek, Huisarts, Medicijnen. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg. Bekijk de voorwaarden van je huidige polis en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Verderop vind je een paar veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Breedenbroek wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: controleer goed of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Breedenbroek. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Breedenbroek? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €55 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Breedenbroek zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je allerlei zorginstellingen in de regio Oude IJsselstreek. Neem nou diëtetiek, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie en stoppen met roken, haptonomie, apotheek, audicien, psychologische zorg. De dekkingen vertonen grote verschillen bij CZdirect en Promovendum. Controleer de afspraken van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Kinderpsycholoog.

Verzekeringskantoor in Breedenbroek

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak ten aanzien van de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Breedenbroek. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon bespreekt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Breedenbroek