Loading...

Zorgverzekering Bredevoort Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Aan het einde van het jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Bredevoort. Veel gekozen partijen zijn CZ, OHRA, VGZ, FBTO, Menzis. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om het huidige contract nog eens door te lezen. Klopt jouw actuele dekking met jouw wensen. Met behulp van de scherpe zorgvergelijker kun je snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld dieetadvies plus beweegzorg. Overstappen van polis is binnen 5 minuten gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk moeilijk. Feiten zoals Basispakket en Nominale premie zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of Menzis tot bijv. De Goudse en ZieZo. Hoe ontdek ik een betrouwbare verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van de zorgvergelijker bekijk je vlug en moeiteloos een goedkope verzekering die aansluit op je wensen. Is het lastig? Hier spot jij makkelijke gegevens over de collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Beutenaken zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Bredevoort? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met uitgebreide functies – bekijk je supersnel welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Wil je extra besparen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-bredevoort


Betrouwbare zorgpolis in Bredevoort?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Adorp afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Op deze pagina tref je een aantal onderdelen die jou verder op weg helpen. Via deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Beroepsastma op chroom of Extrinsieke allergische alveolitis, maar ook Parafilie en Zenuwinzinking. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (max €500). Jouw “win” is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Aalten) of soms een opleiding. Jouw “win” is korting op de premie (korting van 5-10%). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Bredevoort?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Bredevoort of rondom deze plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler op internet. Hieronder vind je onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 18 per jaar).
 7. Bepaal de dekking voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. PNOZorg ziektekostenverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Bredevoort?

Jouw basispakket staat garant voor allerlei zorgkosten in Bredevoort. Zodoende ben je standaard verzekerd voor o.a. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Bloedonderzoek maar ook Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg. Check de condities van je actuele verzekeraar om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Hierna spot je een aantal vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Bredevoort wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: verifieer of jouw assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Bredevoort. Moet ik zelf betalen? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Bredevoort? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Bredevoort zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er allerlei verschillende types zorg in en rondom Aalten. Denk aan: logopedie, ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek en ook haptonomie, stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij FBTO en UMC Zorgverzekering. Check de afspraken van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Kinderopvang bij ziekenhuisopname.

Verzekeringskantoor in Bredevoort

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact aangaande je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Bredevoort. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider inventariseert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Bredevoort