Loading...

Zorgverzekering Braamt Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Braamt. Denk bijvoorbeeld aan CZ, Achmea, FBTO, Menzis, VGZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Klopt jouw geldende polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van deze snelle zorgvergelijker kun jij nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld tandarts / steunzolen. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is vaak lastig. Zaken als Budgetpolis + Restitutiepolis zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of ONVZ tot bijv. Delta Lloyd en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een voordelige verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij deze zorgvergelijker achterhaal je direct en probleemloos een voordelige verzekering die spoort met jouw behoeften. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij praktische gegevens aangaande de restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Bern zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Braamt? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Met onze vergelijker – en de speciale filters – spot jij snel welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg betreft vaak een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-braamt


De beste zorgpolis in Braamt?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Achlum afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers, Univé. Hierna ontdek je een aantal variabelen waar je zeker op moet letten. Via deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorgaanbieders voor onder andere Bijholteontsteking of Dysmaturiteit, maar ook Koortsstuip en Vegetatieve stoornissen. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar een stuk minder zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra dekking voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Montferland) of via een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Braamt?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Braamt of ergens in de buurt. Let op: je doet dit veel rapper en gemakkelijker op internet. Op deze pagina tref jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 9 stuks per jaar).
 7. Bepaal een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. National Academic ziektekostenverzekering) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Braamt?

Jouw basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Braamt. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist en tevens Ergotherapie, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Lees de condities van de actuele modules om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Verderop check jij meerdere erkende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Braamt is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: inspecteer of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Braamt. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Braamt? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Braamt zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog vele verschillende types zorg in de regio Montferland. Onder andere: ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie en ook audicien, apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Avéro Achmea of UMC Zorgverzekering. Raadpleeg de kleine lettertjes van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Vergoedingen Kanker.

Verzekeringskantoor in Braamt

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak inzake je zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Braamt. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist inventariseert jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Braamt