Loading...

Zorgverzekering Boxtel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Boxtel. Veel gekozen partijen zijn Menzis, VGZ, Achmea, FBTO, CZ. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht jouw geldende polis met jouw omstandigheden? Geholpen door een innovatieve zorgvergelijker kan je snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals fysiotherapie of brillen en lenzen. Overstappen van verzekeraar is razendsnel afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is best complex. Termen als CVZ of Medicijnbeleid vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Zorg en Zekerheid of inTwente tot bijv. HEMA en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij onze zorgvergelijker bekijk je gelijk en zonder problemen een goedkope verzekering die past bij de zorgbehoefte. Hulp nodig? Hier spot je praktische adviezen ten aanzien van naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Berltsum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Boxtel? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. ons vergelijk script – inclusief handige filters – tref jij supersnel welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured is vaak een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-boxtel


Veel gekozen zorgpolis in Boxtel?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Abcoude afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze site lees je meer over veel besproken variabelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgverleners waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor onder andere Cysticercose of Enurese, maar ook Pathologisch gokken en Treponematose. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (niet meer dan €500). Het pluspunt is lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Boxtel) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je krijgt een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Boxtel?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Boxtel of ergens in de buurt. Let op: je doet dit veel rapper en duidelijker via internet. Hieronder spot jij onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 36 keer p/jaar).
 7. Selecteer een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Menzis ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Boxtel?

Jouw basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Boxtel. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Medicijnen, Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist. Echter ook Ergotherapie, Logopedie, Wijkverpleging, Verloskundige zorg. Inventariseer de algemene voorwaarden van jouw huidige dekking om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Op onze website lees je meerdere gangbare zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Boxtel wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Advies: verifieer of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Boxtel. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via het basispakket. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Boxtel? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €30 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Boxtel moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Ook vind je een aantal zorginstanties in de buurt van Boxtel. Zoals podotherapie, kraamzorg, logopedie, ergotherapie maar ook apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie, audicien. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij Delta Lloyd en OZF. Bekijk de condities van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Kalktabletten.

Verzekeringskantoor in Boxtel

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact omtrent een zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Boxtel. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon bespreekt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Boxtel