Loading...

Zorgverzekering Boxmeer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Boxmeer. Dit kan o.a. naar Menzis, CZ, VGZ, OHRA, Achmea. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Past de bestaande polis met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door deze scherpe zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende modules zoals o.a. preventieve zorg + osteopathie. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is best lastig. Begrippen als SVB of Gemoedsbezwaarde komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van De Amersfoortse of Kiemer tot bijvoorbeeld CZdirect en Zekur. Hoe achterhaal ik een goede verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door de zorgvergelijker achterhaal je snel en makkelijk een duidelijke verzekering die klopt met jouw zorgwensen. Hulp nodig? Op onze website spot je bruikbare adviezen over de aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis. Lees ook alles over Berlicum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Boxmeer? De kosten van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kun je al veel besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – en de speciale filters – tref jij direct welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum is vaak een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-boxmeer


De beste zorgpolis in Boxmeer?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Abbenes afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Univé. Op deze site bekijk je veel besproken begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel variëren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor onder andere Bewusteloosheid of Gastritis, maar ook Necrose en Prematuur. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra module voor tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Boxmeer) of via een hogeschool / universiteit. Je krijgt een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Boxmeer?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan is er een verzekeringskantoor in Boxmeer of in een omliggende plaats. Let op: je doet dit veel rapper en duidelijker d.m.v. internet. Hier spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (o.a. twaalf keer).
 7. Bepaal de dekking m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Kiemer ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Boxmeer?

Jouw basispolis staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Boxmeer. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Ziekenhuis, Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist en tevens Dieetadvies, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg. Controleer de voorwaarden van je actuele polis om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Op deze pagina check je enkele gangbare zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Boxmeer wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? De basispolis betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: inventariseer of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Boxmeer. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Boxmeer? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €25 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Boxmeer is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er allerlei soorten zorg in de streek Boxmeer. Zoals kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, podotherapie en ook psychologische zorg, apotheek, haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij De Friesland en PMA. Check de voorwaarden van je polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Vergoedingen Kaakoverzichtsfoto.

Verzekeringskantoor in Boxmeer

Prefereer jij 1 op 1 contact rondom de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Boxmeer. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider controleert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Boxmeer