Loading...

Zorgverzekering Bovenkarspel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Bovenkarspel. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, CZ, Achmea, OHRA, FBTO. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Past jouw actuele polis met jouw wensen. Met behulp van onze handige zorgvergelijker kan men vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals o.a. medische hulp buitenland plus mantelzorg. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten geregeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk ingewikkeld. Termen als Basispakket + Niet-gecontracteerde zorg komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of National Academic tot o.a. HEMA en VvAA. Hoe vind ik een voordelige verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij de zorgvergelijker vind je snel en eenvoudig een betrouwbare verzekering die aansluit op de zorgbehoefte. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot je bruikbare specificaties aangaande de collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico. Zie ook meer over Berkenwoude zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Bovenkarspel? De kosten van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De laagste premie verschilt per persoon. De prijs komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk jij binnen enkele minuten welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, HEMA betreft vaak een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-bovenkarspel


De beste zorgpolis in Bovenkarspel?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Abbekerk afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt, Univé. Op deze site tref je enkele variabelen waar je zeker op moet letten. Via deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor o.a. Blastomycose of Gordelroos, maar ook Plots- en laatdoofheid en Verkoudheid. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een betaalbare polis. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra polis voor tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Stede Broec) of juist een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een lagere premie (korting van 5-10%). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Bovenkarspel?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Bovenkarspel of rondom deze plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via het internet. Hierna tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (o.a. 9 keer).
 7. Beslis over de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld Interpolis ziektekostenverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Bovenkarspel?

De basisverzekering vergoedt veel zorgkosten in Bovenkarspel. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist maar ook Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Bekijk de voorwaarden van je huidige modules en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Op onze website check jij enige vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Bovenkarspel wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: verifieer of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Bovenkarspel. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Bovenkarspel? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €40 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Bovenkarspel moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Ook vind je een aantal zorginstellingen in de regio Stede Broec. Zoals kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie of ook plastische chirurgie, audicien, apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Ik en VvAA. Controleer de condities van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Kaakchirurg.

Verzekeringskantoor in Bovenkarspel

Geef jij de voorkeur aan face to face contact ten aanzien van de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Bovenkarspel. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige kijkt naar de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Bovenkarspel