Loading...

Zorgverzekering Boven-Leeuwen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Boven-Leeuwen. Dit kan o.a. naar FBTO, Menzis, OHRA, CZ, VGZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Past jouw huidige verzekering nog met jouw situatie? Aan de hand van onze handige zorgvergelijker kan men rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld steunzolen of huidbehandelingen. Het overstappen is razendsnel afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is best ingewikkeld. Aspecten zoals Aanvullende zorgverzekering of Polisvoorwaarden zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Bewuzt of Kiemer tot bijv. DSW en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels onze zorgvergelijker achterhaal je direct en moeiteloos een duidelijke verzekering die aansluit op alle wensen. Problemen? Op onze website check je nuttige informatie m.b.t. de naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Berkel-Enschot zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Boven-Leeuwen? De premies van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie verschilt per persoon. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – inclusief handige filters – tref jij gelijk welke organisatie de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, HEMA is in de regel een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-boven-leeuwen


De beste zorgpolis in Boven-Leeuwen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei aanbieders met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Abbega afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze pagina bekijk je enkele factoren die van belang zijn. Met behulp van deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor aandoeningen als ACE-remmer of Hartritmestoornis, echter ook Pleuritis en Schizotypische persoonlijkheidsstoornis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (niet meer dan €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (West Maas en Waal) of soms een opleiding. Je ontvangt een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Boven-Leeuwen?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Boven-Leeuwen of in deze buurt. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker via internet. Op deze pagina bekijk je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 12 stuks per jaar).
 7. Beslis over de dekking betreft brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn HEMA ziektekostenverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Boven-Leeuwen?

Het basispakket staat garant voor allerlei zorgkosten in Boven-Leeuwen. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Ziekenhuis, Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist en tevens Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Lees de kleine letters van jouw actuele modules en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Op onze website bekijk je een aantal erkende zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Boven-Leeuwen wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: loop na of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Boven-Leeuwen. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Boven-Leeuwen? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €40 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Boven-Leeuwen moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je allerlei zorgbedrijven in de buurt van West Maas en Waal. Denk aan: kraamzorg, logopedie, podotherapie, diëtetiek maar ook apotheek, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie, audicien. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Besured en ONVZ. Bekijk de afspraken van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Jeugdpuistjes.

Verzekeringskantoor in Boven-Leeuwen

Houd jij van een “echt” gesprek rondom je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Boven-Leeuwen. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur kijkt naar je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Boven-Leeuwen