Loading...

Zorgverzekering Boskoop Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Rond november tot en met december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Boskoop. Denk bijvoorbeeld aan CZ, Achmea, OHRA, Menzis, VGZ. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht jouw bestaande verzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van onze snelle zorgvergelijker kun je vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende modules zoals tandarts plus acnetherapie. De overstap is binnen 2 minuten gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is redelijk gecompliceerd. Begrippen als GVS + Polisvoorwaarden zijn voor velen onmisbaar. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Bewuzt of National Academic tot o.a. Ditzo en VGZ. Hoe vind ik een geschikte verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door een zorgvergelijker tref je rap en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die overeenkomt met de behoeften. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot je praktische info met betrekking tot de naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Bekijk ook meer info over Berghem zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Boskoop? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – en de speciale filters – zoek jij binnen enkele minuten welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Extra veel voordeel op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, Promovendum is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-boskoop


Betrouwbare zorgpolis in Boskoop?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Aalten afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Op deze site vind je betekenisvolle begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Coprofobie of Epicondylitis lateralis, maar ook Ophthalmia neonatorum en Zweepslag. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra module voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Alphen aan den Rijn) of via een vereniging. Je krijgt een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Boskoop?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Boskoop of in deze buurt. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler d.m.v. internet. Hieronder tref jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn achttien keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering betreft brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. DSW ziektekostenverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Boskoop?

Het basispakket staat garant voor allerlei zorgkosten in Boskoop. Zodoende staat de verzekeraar garant voor o.a. Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts. Echter ook Ergotherapie, Dieetadvies, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van je huidige polis en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder bekijk je meerdere gebruikelijke zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Boskoop wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Tip: loop na of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Boskoop. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Boskoop? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €35 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Boskoop is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei verschillende types zorg in en rondom Alphen aan den Rijn. Zoals logopedie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg en haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek, audicien. De dekkingen vertonen grote verschillen bij HEMA en Ohra. Controleer de voorwaarden van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Iriscopie.

Verzekeringskantoor in Boskoop

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak ten aanzien van jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Boskoop. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider inventariseert jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Boskoop