Loading...

Zorgverzekering Boschoord Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Boschoord. Dit kan o.a. naar VGZ, FBTO, OHRA, CZ, Menzis. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om jouw huidige polis goed door te nemen. Past jouw afgesloten zorgverzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van deze scherpe zorgvergelijker kan iedereen gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals o.a. kraamzorg + acupunctuur. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is best niet eenvoudig. Aspecten zoals Inkomensafhankelijke bijdrage en Risicoselectie zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of Kiemer tot o.a. Interpolis en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van de zorgvergelijker tref je vlug en gemakkelijk een goede verzekering die past bij jouw individuele wensen. Problemen? Op deze pagina tref jij bruikbare informatie aangaande de basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Bergharen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Boschoord? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. Het tarief hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – spot jij gelijk welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Promovendum, HEMA, Anderzorg is vaak een natura- of budgetpolis. Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-boschoord


De beste zorgpolis in Boschoord?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Aalsum afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Op deze site vind je nuttige onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor onder andere Aziatische griep of Exoftalmus, maar ook Mesothelioom en Vegetatieve stoornissen. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (max €500). Het voordeel is een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, een gemeente (Westerveld) of wellicht een opleiding. Je hebt recht op een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Boschoord?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Boschoord of omgeving. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via internet. Hieronder check je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (onder andere negen per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Ditzo ziektekostenverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Boschoord?

Jouw basisverzekering compenseert allerlei zorgkosten in Boschoord. Hiermee staat de verzekeraar garant voor onder andere Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen. Echter ook Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Lees de condities van je huidige verzekering en zie meteen wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder lees je enige populaire zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Boschoord wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: inspecteer of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Drenthe. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Boschoord. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Boschoord? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van een paar tientjes per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Boschoord zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er allerlei zorgbedrijven in en rondom Westerveld. Zoals ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie of ook audicien, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij Bewuzt of OZF. Bestudeer de kleine lettertjes van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Insulinepomp toebehoren.

Verzekeringskantoor in Boschoord

Heb jij het liefst face to face contact ten aanzien van een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Boschoord. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bekijkt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Boschoord