Loading...

Zorgverzekering Bornerbroek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Bornerbroek. Veel gekozen partijen zijn OHRA, Menzis, VGZ, FBTO, Achmea. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om het huidige contract goed te bekijken. Matcht deze huidige dekking met jouw wensen. Via deze nuttige zorgvergelijker mag ook jij nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende verzekeringen zoals tandarts en geneesmiddelen. De overstap is razendsnel geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is best niet eenvoudig. Begrippen als Tweedelijnszorg + Zorgverzekeraar vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van C4Me of Menzis tot bijv. Delta Lloyd en Salland. Hoe ontdek ik een passende polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van onze zorgvergelijker bekijk je snel en eenvoudig een goedkope verzekering die aansluit op jouw wensen. Hulp nodig? Hier tref jij makkelijke informatie m.b.t. de naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Bergen aan Zee zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Bornerbroek? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kun je al veel besparen. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De premie hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – en de speciale filters – check jij binnen 1 minuut welke verzekeraar voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg, HEMA is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-bornerbroek


Betrouwbare zorgpolis in Bornerbroek?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Aalden afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Hieronder tref je een aantal aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor aandoeningen als Candidiasis of Keratitis bullosa, echter ook Meningeoom en Voedselallergie en voedselintolerantie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (de max is €500). Jouw “win” is een betaalbare polis. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra module voor brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, de gemeente (Almelo) of soms een hogeschool / universiteit. Het voordeel is een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Bornerbroek?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Bornerbroek of in een omliggende plaats. Echter, het kan nog sneller en gemakkelijker op internet. Hierna spot je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (o.a. 12 keer p/jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. C4Me ziektekostenverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Bornerbroek?

Het basispakket vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Bornerbroek. Daarmee worden kosten gedekt van onder andere Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek en Ergotherapie, Wijkverpleging, Logopedie, Revalidatiezorg. Bekijk de voorwaarden van jouw huidige polis om te zien wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder spot jij meerdere erkende zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Bornerbroek is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: loop na of de verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Bornerbroek. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Bornerbroek? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €70 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Bornerbroek moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorginstanties in en rondom Almelo. Denk aan: podotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie maar ook stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek. De dekkingen lopen sterk uiteen bij De Amersfoortse en ZorgDirect. Check de condities van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Injectiespuiten.

Verzekeringskantoor in Bornerbroek

Heb jij het liefst face to face contact inzake de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Bornerbroek. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon bekijkt je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Bornerbroek