Loading...

Zorgverzekering Borgsweer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Borgsweer. Dit kan o.a. naar Menzis, FBTO, OHRA, CZ, VGZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Past de afgesloten zorgverzekering bij jouw situatie? Via een slimme zorgvergelijker kan men rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals mindfulness + huidtherapie. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is redelijk ingewikkeld. Begrippen als Eerstelijnszorg en Budgetpolis komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of inTwente tot bijvoorbeeld HEMA en Stad Holland. Hoe vind ik een passende verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij de zorgvergelijker tref je gelijk en probleemloos een goedkope verzekering die in lijn is met jouw behoeften. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij praktische informatie aangaande de aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis. Lees ook alles over Berg en Terblijt zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Borgsweer? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De prijs hangt af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. onze vergelijker – met uitgebreide functies – check je snel welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot maximaal eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, HEMA, Promovendum, Anderzorg is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-borgsweer


Betrouwbare zorgpolis in Borgsweer?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis 2e Valthermond afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Hieronder vind je enkele onderdelen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Apneu of Gerstmann-syndroom, echter ook Paniekaanval en Seborrhoïsch eczeem. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra module voor medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Delfzijl) of wellicht een vereniging. Je ontvangt een goedkoper tarief (korting van 5-10%). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Borgsweer?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Borgsweer of ergens in de buurt. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger op internet. Op deze pagina tref jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (o.a. achttien per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Avéro Achmea ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Borgsweer?

Jouw basispakket dekt veel zorgkosten in Borgsweer. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts. Maar denk ook aan Ergotherapie, Verloskundige zorg, Logopedie, Revalidatiezorg. Controleer de condities van de huidige polis om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Verderop spot jij enige gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Groningen.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Borgsweer wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: check even of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Groningen. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Borgsweer. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit het basispakket. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Borgsweer? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Borgsweer moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog velerlei verschillende types zorg in de regio Delfzijl. Denk aan: kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie en audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij De Amersfoortse of Univé. Check de dekking van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Vergoedingen Infuusstandaard.

Verzekeringskantoor in Borgsweer

Prefereer jij face to face contact t.a.v. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Borgsweer. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist inventariseert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Borgsweer