Loading...

Zorgverzekering Borgercompagnie Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Borgercompagnie. Populaire keuzes zijn VGZ, Achmea, CZ, FBTO, OHRA. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om het huidige contract goed door te nemen. Past deze bestaande polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van de nuttige zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende modules zoals bijvoorbeeld geneesmiddelen en EHBO-advies. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Hulp bij overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is tamelijk lastig. Aspecten zoals Risicoselectie + Drempelinkomen komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van AnderZorg of PNOZorg tot bijv. De Goudse en United Consumers. Hoe ontdek ik een geschikte polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels deze zorgvergelijker achterhaal je snel en zonder problemen een voordelige verzekering die in lijn is met je wensen. Hulp nodig? Hier check je praktische specificaties over de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Berg en Dal zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Borgercompagnie? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. de zorgvergelijker – met bruikbare filters – spot jij binnen enkele minuten welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Wil je extra besparen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum betreft vaak een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-borgercompagnie


De beste zorgpolis in Borgercompagnie?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Flevoland afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Op deze pagina vind je enkele aspecten die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Alogie of Hersenabces, maar ook Platvoeten en Toxoplasmose. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra aanvulling voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Veendam) of mogelijk een vereniging. Je hebt recht op korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Borgercompagnie?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Borgercompagnie of omgeving. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker online. Hieronder vind je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 27 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn AnderZorg ziektekostenverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Borgercompagnie?

De basisverzekering dekt veel zorgkosten in Borgercompagnie. Op die manier ben je standaard verzekerd voor bijv. Medisch specialist, Ziekenhuis, Medicijnen, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Ergotherapie, Logopedie. Lees de voorwaarden van jouw actuele polis en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op onze website spot jij een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Groningen.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Borgercompagnie wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: verifieer of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Groningen. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Borgercompagnie. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Borgercompagnie? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €75 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Borgercompagnie is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Er zijn nog vele zorgbedrijven in de streek Veendam. Neem nou kraamzorg, podotherapie, ergotherapie, logopedie en psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, haptonomie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij AnderZorg en Zekur. Bestudeer de kleine lettertjes van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Infuuspomp.

Verzekeringskantoor in Borgercompagnie

Houd jij van een “echt” gesprek ten aanzien van een zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Borgercompagnie. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige kijkt naar de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Borgercompagnie