Loading...

Zorgverzekering Borculo Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Borculo. Populaire keuzes zijn VGZ, CZ, Achmea, FBTO, Menzis. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Past deze geldende verzekering bij jouw situatie? Met behulp van de slimme zorgvergelijker kun je direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden als tandarts plus zwangerschap en bevalling. Overstappen van polis is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering op maat is soms frustrerend. Termen als Zorgpas of Medicijnbeleid zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van Avéro Achmea of Ohra tot aan DSW en Salland. Hoe ontdek ik een gewoon goede verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van onze zorgvergelijker tref je rap en zonder problemen een betrouwbare verzekering die in lijn is met je zorgwensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je nuttige info aangaande de restitutiepolis, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Benthuizen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Borculo? De kosten van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De premie komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Door onze vergelijker – met bruikbare filters – bekijk je binnen enkele minuten welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Meer voordeel behalen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, Promovendum is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-borculo


Betrouwbare zorgpolis in Borculo?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Gelderland afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Univé, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site lees je meer over cruciale factoren die jou verder op weg helpen. Met deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgadressen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor o.a. Chalazion of Diverticulitis, echter ook Kraamvrouwenkoorts en Wrat. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Berkelland) of mogelijk een school. Je hebt recht op korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Borculo?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Borculo of rondom deze plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via internet. Onderstaand spot je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 9 keer p/jaar).
 7. Beslis over de dekking betreft brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is ZorgDirect ziektekosten) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Borculo?

De basispolis dekt veel zorgkosten in Borculo. Daarmee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts en tevens Logopedie, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Lees de voorwaarden van jouw huidige verzekeraar en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hierna vind je een paar algemene zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Borculo wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? De basispolis zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Handig: check even of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Borculo. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Borculo? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €70 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Borculo is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Ook vind je velerlei soorten zorg in de buurt van Berkelland. Onder andere: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie of plastische chirurgie, haptonomie, audicien, psychologische zorg, stoppen met roken. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Menzis en Zekur. Bestudeer de kleine lettertjes van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Inentingen voor reizen naar het buitenland.

Verzekeringskantoor in Borculo

Heb jij het liefst een “echt” gesprek met betrekking tot je zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Borculo. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon controleert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Borculo