Loading...

Zorgverzekering Boelenslaan Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Boelenslaan. Bijvoorbeeld naar CZ, Achmea, FBTO, Menzis, VGZ. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht deze afgesloten polis bij jouw situatie? Met medewerking van de slimme zorgvergelijker kan iedereen snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende polissen als bijv. manuele therapie + orthodontie. Overstappen van polis is binnen 5 minuten gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is redelijk complex. Feiten zoals Acceptatieplicht of SVB komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of PNOZorg tot bijv. Ditzo en VGZ. Hoe stap ik over naar een geschikte verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij een zorgvergelijker tref je gelijk en eenvoudig een duidelijke verzekering die klopt met alle zorgbehoefte. Meer info? Op deze website lees jij handige adviezen met betrekking tot de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis. Of klik meteen verder naar Beltrum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in januari 2023 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Boelenslaan? De premies van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door ons vergelijk script – en de speciale filters – bekijk jij supersnel welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-boelenslaan


Veel gekozen zorgpolis in Boelenslaan?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Zwiggelte afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Interpolis. Verderop ontdek je een aantal aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Cholesteatoom of Desintegratiestoornis van de kinderleeftijd, echter ook Parodontitis en Situs inversus. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (de max is €500). De reden hiervoor is een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, je gemeente (Achtkarspelen) of wellicht een opleiding. Jouw “win” is een voordelige premie (korting van 5-10%). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Boelenslaan?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Boelenslaan of ergens in de buurt. Echter, het kan nog sneller en eenvoudiger via het internet. Hierna spot jij onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. zes per jaar).
 7. Selecteer de uitkering aangaande brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. Stad Holland ziektekosten) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Boelenslaan?

De basispolis vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Boelenslaan. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer en Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de kleine letters van de huidige modules om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Hierna vind je een paar erkende zorgverleners in de provincie Friesland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Boelenslaan is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: inspecteer of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Friesland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Boelenslaan. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Boelenslaan? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Uitzonderingen zijn een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Boelenslaan moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er velerlei verschillende types zorg in en rondom Achtkarspelen. Onder andere: diëtetiek, podotherapie, logopedie, kraamzorg en ook stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Bewuzt of National Academic. Controleer de dekking van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Hulpmiddelen ten behoeve van algemene dagelijkse levensverrichtingen.

Verzekeringskantoor in Boelenslaan

Wil je het liefstface to face contact ten aanzien van de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Boelenslaan. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist geeft advies t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon controleert jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Boelenslaan