Loading...

Zorgverzekering Biezenmortel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Biezenmortel. Dit kan o.a. naar Menzis, OHRA, Achmea, CZ, FBTO. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om het huidige contract goed te bekijken. Klopt jouw afgesloten verzekering met jouw wensen. Via deze snelle zorgvergelijker kan je snel en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende dekkingen als homeopathie plus alternatieve geneeswijzen. Het overstappen is binnen 5 minuten gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Hulp bij overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering op maat is soms complex. Feiten zoals Niet-gecontracteerde zorg en Collectieve zorgverzekering komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van C4Me of Kiemer tot bijvoorbeeld Ik en VvAA. Hoe achterhaal ik een betrouwbare aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels de zorgvergelijker tref je rap en makkelijk een betrouwbare verzekering die aansluit op de zorgbehoefte. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk je handige details m.b.t. de naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Barsingerhorn zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Biezenmortel? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kun je al veel besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met de polisvergelijker – en de speciale filters – spot je supersnel welke verzekering de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-biezenmortel


Meest gekozen zorgpolis in Biezenmortel?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Zuidlaren afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Hierna tref je enkele aspecten die jou verder op weg helpen. Met deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Aneurysma of Hypospadie, en tevens voor bijv. Oogruis en Selectief mutisme. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorgaanbieders. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (niet meer dan €500). Het voordeel is een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Voorbeelden zijn een extra module voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Haaren) of juist een school. Het voordeel is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Biezenmortel?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Biezenmortel of ergens in de buurt. Let op: je doet dit veel rapper en gemakkelijker online. Hierna tref je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (kies bijv. negen behandelingen).
 7. Beslis over de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld Besured ziektekosten) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Biezenmortel?

De basisverzekering betaalt allerlei zorgkosten in Biezenmortel. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie. Bekijk de condities van jouw huidige polis en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Hieronder spot jij meerdere gangbare zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Biezenmortel wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: controleer goed of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Biezenmortel. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Biezenmortel? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Enige uitzondering is een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €30 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Biezenmortel is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Er zijn nog velerlei verschillende types zorg in en rondom Haaren. Neem nou diëtetiek, kraamzorg, podotherapie, logopedie of ook plastische chirurgie, apotheek, audicien, stoppen met roken, psychologische zorg. De vergoedingen wisselen nogal bij Ditzo of ZieZo. Check de voorwaarden van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen GRZ.

Verzekeringskantoor in Biezenmortel

Houd jij van een “echt” gesprek aangaande een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Biezenmortel. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon bekijkt jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Biezenmortel