Loading...

Zorgverzekering Biervliet Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Biervliet. Veel gekozen partijen zijn Menzis, Achmea, VGZ, FBTO, CZ. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt deze actuele verzekering bij jouw situatie? Met behulp van deze praktische zorgvergelijker kan je vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals o.a. ergotherapie / gezinsplanning. Het overstappen is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk complex. Termen als GVS + Aanvullende zorgverzekering zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van De Amersfoortse of Kiemer tot bijv. Interpolis en UMC Zorgverzekering. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door een zorgvergelijker achterhaal je direct en zonder problemen een duidelijke verzekering die klopt met je behoeften. Meer info? Op onze website check jij handige gegevens ten aanzien van restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Barger-Compascuum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Biervliet? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kun je al veel besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via onze vergelijker – met bruikbare filters – spot jij binnen 1 minuut welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Lagere prijzen regelen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured, HEMA betreft vaak een budget- of naturapolis. Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-biervliet


De beste zorgpolis in Biervliet?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Zuidlaarderveen afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, United Consumers. Hieronder lees je meer over betekenisvolle factoren die jou verder op weg helpen. Dankzij deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor bijvoorbeeld Clownseczeem of Hartaanval, maar ook Neuritis optica en Wijnvlek. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een betaalbare polis. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra polis voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Terneuzen) of via een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een voordelige premie (korting van 5-10%). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Biervliet?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Biervliet of in een omliggende plaats. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker op internet. Op deze pagina tref jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld negen behandelingen).
 7. Kies de uitbetalingen aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. AnderZorg ziektekosten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Biervliet?

Jouw basispolis dekt allerlei zorgkosten in Biervliet. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Medisch specialist, Ziekenhuis, Huisarts, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Lees de kleine letters van jouw actuele dekking om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar vind jij meerdere populaire zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Biervliet wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: verifieer of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Biervliet. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Biervliet? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €60 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Biervliet zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er een aantal zorginstanties in de regio Terneuzen. Neem nou ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, diëtetiek en audicien, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij DSW of National Academic. Controleer de voorwaarden van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Gnathologie.

Verzekeringskantoor in Biervliet

Prefereer jij 1 op 1 contact ten aanzien van je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Biervliet. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige kijkt naar jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Biervliet