Loading...

Zorgverzekering Biddinghuizen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Biddinghuizen. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, VGZ, FBTO, Menzis, Achmea. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis goed te bekijken. Matcht jouw afgesloten zorgverzekering bij jouw situatie? Met medewerking van onze slimme zorgvergelijker kun je rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen als bijv. alternatieve zorg / medische hulp buitenland. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is tamelijk niet eenvoudig. Feiten zoals Nominale premie of Ketenzorg zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van AnderZorg of inTwente tot bijv. FBTO en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een betrouwbare polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door deze zorgvergelijker bekijk je rap en moeiteloos een voordelige verzekering die klopt met je behoeften. Meer info? Hier tref jij makkelijke details aangaande de naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Barchem zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Biddinghuizen? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kun je al veel besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De premie hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – en de speciale filters – tref jij gelijk welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Promovendum, Anderzorg, HEMA is in de regel een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-biddinghuizen


Populaire zorgpolis in Biddinghuizen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Zuiderwoude afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Univé, Zilveren kruis, United Consumers. Op deze site vind je belangrijke begrippen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Afasie of Gedragsstoornis, maar ook Maligne en Waan. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Dronten) of via een opleiding. Je ontvangt een lagere premie (korting van 5-10%). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Biddinghuizen?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Biddinghuizen of in een omliggende plaats. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever via het internet. Op deze pagina spot je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 6 stuks per jaar).
 7. Beslis over een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. ZorgDirect zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Biddinghuizen?

Het basispakket staat garant voor veel zorgkosten in Biddinghuizen. Op die manier worden kosten gedekt van bijv. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Huisarts. Maar denk ook aan Logopedie, Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Check de polisvoorwaarden van jouw huidige polis en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop bekijk jij enkele erkende zorgaanbieders in de provincie Flevoland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Biddinghuizen is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: trek even na of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Flevoland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Biddinghuizen. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Biddinghuizen? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit is echter anders bij een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €40 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Biddinghuizen zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er allerlei zorginstellingen in en rondom Dronten. Denk aan: logopedie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie maar ook plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, apotheek, haptonomie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij FBTO of PMA. Controleer de condities van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Glijplank.

Verzekeringskantoor in Biddinghuizen

Houd jij van een “echt” gesprek rondom de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Biddinghuizen. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist kijkt naar jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Biddinghuizen