Loading...

Zorgverzekering Beverwijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Beverwijk. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, CZ, VGZ, Menzis, Achmea. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is slim om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Past deze afgesloten polis bij jouw situatie? Met medewerking van een nuttige zorgvergelijker kan men gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen als bijv. dieetadvies en tandheelkundige hulp. Overstappen van polis is binnen mum van tijd gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Zonder kosten overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering op maat is redelijk frustrerend. Aspecten zoals Regeling wanbetalers en Gecontracteerde zorg zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van CZ of PMA tot bijvoorbeeld DSW en ZieZo. Hoe vind ik een goede verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker bekijk je vlug en makkelijk een goedkope verzekering die klopt met je zorgbehoefte. Is het lastig? Op onze website lees jij makkelijke gegevens over de aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Bantega zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Beverwijk? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – en de speciale filters – zoek je direct welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden is in de regel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-beverwijk


Betrouwbare zorgpolis in Beverwijk?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Zuidermeer afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis, Univé. Hieronder vind je een aantal aspecten die extra belangrijk zijn. Via deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor problemen zoals Breslow-dikte of Fibromyalgie, echter ook Nieuwvorming en Sarcoom. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (max €500). De reden hiervoor is een betaalbare premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra polis voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Beverwijk) of juist een school. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beverwijk?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Beverwijk of ergens in de buurt. Echter, je doet dit veel rapper en nog effectiever via internet. Hieronder vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 9 stuks per jaar).
 7. Bepaal de uitkering t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Zorg en Zekerheid zorgpolis) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Beverwijk?

De basisverzekering compenseert een groot deel van de zorgkosten in Beverwijk. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijv. Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Echter ook Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Lees de kleine letters van jouw huidige modules om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Hieronder check jij meerdere populaire zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Beverwijk wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? De basispolis dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: verifieer of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Beverwijk. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Beverwijk? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medische reden of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Beverwijk moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er een aantal zorgbedrijven in en rondom Beverwijk. Bijvoorbeeld: diëtetiek, podotherapie, logopedie, kraamzorg maar ook stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, apotheek. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij De Friesland of UMC Zorgverzekering. Bekijk de condities van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Vergoedingen Glijlaken.

Verzekeringskantoor in Beverwijk

Heb jij het liefst een “echt” gesprek ten aanzien van jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Beverwijk. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur controleert de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beverwijk