Loading...

Zorgverzekering Beuningen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Beuningen. Bijvoorbeeld naar FBTO, OHRA, VGZ, Achmea, CZ. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht jouw bestaande verzekering bij jouw situatie? Met behulp van onze innovatieve zorgvergelijker kun jij nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld homeopathie plus vaccinaties. Overstappen van polis is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is redelijk niet makkelijk. Termen als Basispakket en Declareren zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van Avéro Achmea of PNOZorg tot bijvoorbeeld Ik en Stad Holland. Hoe vind ik een geschikte aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door onze zorgvergelijker tref je gelijk en zonder problemen een betrouwbare verzekering die overeenkomt met de wensen. Is het lastig? Op onze website lees jij nuttige details over de aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Baneheide zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Beuningen? De kosten van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via ons vergelijk script – en de speciale filters – spot jij binnen 1 minuut welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Anderzorg, HEMA, Promovendum is in de regel een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-beuningen


Populaire zorgpolis in Beuningen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Zuid-Scharwoude afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze pagina lees je meer over betekenisvolle factoren die jou verder op weg helpen. Met deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Aardbeientong of Exostose, maar ook Lepra en Xerostomie. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (maximaal €500). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Voorbeelden zijn een extra polis voor fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Losser) of soms een opleiding. Je krijgt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Soms is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beuningen?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Beuningen of in deze buurt. Maar het kan nog sneller en simpeler via het internet. Hier spot je onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (onder andere zes keer).
 7. Beslis over een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Zekur zorgpolis) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Beuningen?

Het basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Beuningen. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Medicijnen, Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Bekijk de polisvoorwaarden van je huidige dekking om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder spot je een paar veel voorkomende zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Beuningen wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: check even of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Beuningen. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Beuningen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €25 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Beuningen moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal verschillende types zorg in en rondom Losser. Zoals logopedie, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie of apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij Interpolis of PNOZorg. Bekijk de condities van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen GGZ.

Verzekeringskantoor in Beuningen

Houd jij van persoonlijk contact ten aanzien van de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Beuningen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider bekijkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beuningen