Loading...

Zorgverzekering Beringe Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Beringe. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, OHRA, CZ, Menzis, VGZ. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Klopt jouw bestaande polis met jouw wensen. Met medewerking van onze handige zorgvergelijker mag ook jij rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen als tandheelkundige hulp en brillen en lenzen. Het overstappen is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is nogal moeilijk. Zaken als Regeling wanbetalers + Betalingsregeling zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van Avéro Achmea of OZF tot FBTO en Salland. Hoe ontdek ik een goede verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door deze zorgvergelijker tref je rap en ongecompliceerd een voordelige verzekering die spoort met alle zorgwensen. Is het lastig? Op deze pagina check je makkelijke info met betrekking tot de eigen risico, naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Bakel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Beringe? De premies van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kun je al veel besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief kent z’n oorsprong in vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de vergelijk module – met uitgebreide functies – spot je snel welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-beringe


Betrouwbare zorgpolis in Beringe?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Zijldijk afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Univé, Interpolis, United Consumers. Op deze site bekijk je een aantal onderdelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor o.a. Alopecia areata of Enterobiasis, echter ook Misselijkheid en Stendhal-syndroom. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (maximaal €500). Jouw “win” is een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra module voor tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Peel en Maas) of juist een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beringe?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Beringe of in deze buurt. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger via internet. Op deze pagina vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn zes per jaar).
 7. Beslis over de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. PNOZorg zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Beringe?

Jouw basispakket staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Beringe. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Ziekenhuis maar ook Revalidatiezorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Lees de algemene voorwaarden van je actuele polis en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina vind je enige erkende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Beringe wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: trek even na of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Beringe. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Beringe? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €65 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Beringe is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog allerlei soorten zorg in de regio Peel en Maas. Bijvoorbeeld: podotherapie, logopedie, ergotherapie, kraamzorg en haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, audicien. De vergoedingen wisselen nogal bij AnderZorg en Zorg en Zekerheid. Bestudeer de condities van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Gehoorbescherming.

Verzekeringskantoor in Beringe

Prefereer jij een persoonlijke afspraak t.a.v. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Beringe. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist controleert je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beringe