Loading...

Zorgverzekering Berghem Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Berghem. Populaire keuzes zijn Menzis, Achmea, VGZ, FBTO, CZ. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is slim om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Matcht jouw actuele polis nog met jouw situatie? Met behulp van een snelle zorgvergelijker kan men direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals dieetadvies plus zwangerschap en bevalling. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is vaak moeilijk. Aspecten zoals Naturapolis + Risicoselectie vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of PMA tot o.a. De Goudse en Stad Holland. Hoe stap ik over naar een passende verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij een zorgvergelijker detecteer je direct en ongecompliceerd een goede verzekering die overeenkomt met jouw individuele wensen. Is het lastig? Op deze website tref jij nuttige informatie met betrekking tot de naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Baexem zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Berghem? De premies van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – zoek je snel welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Promovendum is doorgaans een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-berghem


De beste zorgpolis in Berghem?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel partijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Zijderveld afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Hierna tref je een aantal variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor bijvoorbeeld Cyste of Genitaal retractiesyndroom, maar ook Lymfklierkanker en Separatieangst. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra polis voor brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, jouw gemeente (Oss) of mogelijk een onderwijsinstelling. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Berghem?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Berghem of in een omliggende plaats. Echter, je doet dit veel rapper en nog effectiever online. Hierna vind jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. 18 stuks per jaar).
 7. Bepaal een vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is OZF zorgpolis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Berghem?

De basisverzekering vergoedt allerlei zorgkosten in Berghem. Op die manier worden kosten gedekt van onder andere Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis, Medisch specialist en Dieetadvies, Ergotherapie, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Controleer de voorwaarden van de actuele modules en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Hieronder vind je een paar gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Berghem wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? De basispolis betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: verifieer of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Berghem. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Berghem? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Enige uitzondering is een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €25 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Berghem moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorginstellingen in de streek Oss. Denk aan: podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie en ook plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek, haptonomie, audicien. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij De Amersfoortse of Stad Holland. Raadpleeg de afspraken van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Gehoorapparaat.

Verzekeringskantoor in Berghem

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact met betrekking tot je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Berghem. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist geeft advies m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Deze persoon inventariseert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Berghem