Loading...

Zorgverzekering Bergharen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Bergharen. Populaire keuzes zijn Menzis, OHRA, VGZ, FBTO, Achmea. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Matcht deze actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Via deze slimme zorgvergelijker kun jij rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld vaccinaties / acupunctuur. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is soms moeilijk. Feiten zoals EHIC + Zorgpas zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of PMA tot aan HEMA en VGZ. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij deze zorgvergelijker achterhaal je rap en makkelijk een geschikte verzekering die in lijn is met de wensen. Kom je er niet uit? Op onze website bekijk jij praktische info met betrekking tot de naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Badhoevedorp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Bergharen? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door de vergelijk module – en de speciale filters – check je direct welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-bergharen


De beste zorgpolis in Bergharen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Zieuwent afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Univé, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Hierna lees je meer over belangrijke onderdelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners voor problemen zoals Agorafobie of Eetbuienstoornis, en tevens voor bijv. Macrocefalie en Syndactylie. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (niet meer dan €500). Het pluspunt is lagere maandlasten. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra verzekering voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Wijchen) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je krijgt een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Bergharen?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Bergharen of in deze buurt. Let op: het kan nog sneller en simpeler d.m.v. internet. Op deze pagina vind jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. 6 keer p/jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. ONVZ zorgpolis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Bergharen?

Jouw basispakket betaalt allerlei zorgkosten in Bergharen. Zodoende worden kosten gedekt van zaken als Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer, Ziekenhuis en Logopedie, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de polisvoorwaarden van de actuele modules om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar spot je meerdere erkende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Bergharen wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? De basispolis dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: trek even na of jouw assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Bergharen. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Bergharen? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Bergharen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je een aantal zorginstanties in de streek Wijchen. Zoals ergotherapie, logopedie, podotherapie, diëtetiek en audicien, plastische chirurgie, apotheek, haptonomie, psychologische zorg. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij CZdirect of Pro Life. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Vergoedingen Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ).

Verzekeringskantoor in Bergharen

Houd jij van 1 op 1 contact ten aanzien van je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Bergharen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider kijkt naar jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Bergharen